Balim07 Ben önceki çocuğunda 7 aylık erken dogum yaptım simdi de korkuyorum erken dogum yaparım diye erken dogum yapmamak için önerileriniz var mi
Serpil-Harun21 Balim07 en başından beri Erken doğum riski olan biri olarak iğneler vurulduk ağır zaten kesinlikle kaldıramıyoruz spor yasak olduğunca uzanmak sol tarafına yagmak sağlıklı beslenmek
Melos1 Balim07 banada 27. Haftada erken riskim olduğu söylendi 34. Haftadayım progestan kullanıyorum. Benimki rahim kısalması nedeniyleydi
Balim07 Selin12- doktor birşey söylemedi bildiğim bir sebebi yoktu doğumdan 1 gün önce evi temizlemiştim komple ondan olmuş olabilir ama bilemiyorum doktor çok ilgili değildi bizde sormadık o durumda
Selin12- Balim07 abladim canım dedim belki suyun filan azalmıştır ozaman havuç suyu iç canım hani ilk erken oldu diye buda olacak diye bir şey yok canım korkma
Selin12- Melistosum canım yaşıyor korkmayın ben arkadaşımın bebegi 28 haftalık ken doğdu ve şimdi 3 yasinda
Balim07 Melistosum doğarken beyin kanaması yaşadı ameliyatlar falan 1 yaşına kadar yaşadı sonra vefat etti ama ters gelmişti o yüzden galiba siz inşallah sağlıklıca kucaginiza alirsiniz
Melistosum Balim07 ah ya başınız sağolsun 😔😔 peki bebeğin ters olduğunu görüp hemen sezeryana almadılar mi normal doğum mu yaptırdılar
Melistosum Balim07 Anladim tekrar başınız sağolsun. Rabbim karninizdaki bebeği sağ sağlım sagliklica kucaginiza almayı nasip etsin 💚❤️
Sedefavc Balim07 daha öncekinin sebebi neydi bilmiyorum ama eğer bunda bı risk suanlik yoksa öyle bir korkunuz varsa. Önerim şunlar olabilir Ağır kaldırma Kendini cok yoracak kadar temizlik vs gibi