cdalar
1 günlük hastane çantasında neler olmalı sence hanımlar 36 haftayız 27 agustos sezeryan dogumu bekliyoruz ilk dogumum oldugu için tecrübesizim 😒😘💕
Han
Şu köşede durayım 😏
cdalar
Han anlayamadım nasıl yani?
Han
Bizde bugün 37+1 olduk ama hastane cantamız hazır degil ne koycamız bilmiyorum ondan şu köşede bi duruyum dedim
Sdanrr
2 adet pijama takımı
İç çamaşırı
Terlik taç takımı
Havlu
Hasta bezi
Kağıt peçete ve ıslak mendil
Lohusa sütyeni
Sütyen pedi
Bebek için de hastane çıkışı set olarak
2 3 adet zıbın çorap eldiven ağız silme mendili
2 adet battaniye ve alt değiştirme bezi
15 tane bebek bezi
Pişik kremi
Mehtappp
37+1 den merhaba
Kendime iki takım gecelik koydum
İç çamaşarı
Emzirme südyeni
Depend kilot ped
terlik
Bide hastaneden çıkarken bir kat kıyafet
Bebeğe türkiye usulü hastane çıkışı koymadım çünkü yok
Üç takım zıbın takımı
Bi paket 22 li yeni doğan bezi
Eldiven
Çorap
Orta kalınlıkta battaniye bide ince battaniye koydum
Bitane de bebek havlusu
benim şimdilik bu kadar eksiklerim vardır mutlaka öyle hemen emzikti biberondu onları evde hazır bulunduracağım biberonu almayı bile düşünmüyorum.
bir kız bir oğlan çocuğum var En önemlisi onlara birer hediye almam lazım hastaneye yanıma gelirlerse onlara vereyim diye
Gozdealpu
Ben hastane çantamı bu forumdaki yorumlara göre hazırladım ve çoğu boşuna yükmüş. Şu an hastanedeyim.
Benim doğum yaptığım hastane sezaryene girerken hasta bezi istedi külot bezi kabul etmedi. Depend i hala deneyemedim.
Bebek için mutlaka bebek yastığı getirin emzirirken gerekiyor. Yün battaniye şart nohut battaniyeler ideal. Mevsim yaz da olsa hastane soğuk.
Bebek için ağız bezini çok koyun. 3 iç zıbın 2 dış kıyafet yeter. Biberon ya da saklama kabı benzeri bişey koyun. Mama yapmak zorunda kalırsanız ağzını kapalı tutmak için iyi. Sütüm gelmedi ama mamayı şırıngayla göğüs ucuma damlatıyorum emmeyi öğrensin diye.
Kendinize ektradan çok fazla külot koymanıza gerek yok çıkışta lazım olacak sadece. Ne emzirme sütyeni ne de atletine ihtiyacım olmadı. Atletimi yukarı doğru çekip emziriyorum. Parmak arası terliğimle gayet rahatım. İyi ki lohusa terliğimi getirmemişim.
En çok işime yarayan şey de alt değiştirme örtüsü.
Doğumdan önce hastane odasını görün. Süsleme için umduğunuz gibi çıkmayabilir
Aklıma geldikçe eklerim.
inci_f
39.haftadayim gecen hafta hazirladim 🙆♀️ 1 cift pijama
1 gecelik
Depend kulot
Emzirme sutyeni
Gogus pedi
Ped
Nevresim
Hastaneden cikarken giymek icin kiyafet
Corap