Kaderyerrr Kızlar 39+1 iz bu gece hiç uyuyamadım , karnımda sertleşmeye ve bel ağrısıyla kırk kere uyandım sizde doğum belirtisi mi bel ağrısı geçmiyor ve ağrıyor Baha
ikiprensesannesii Kaderyerrr dunden beri belim sirtim kopuyo sanki butun gece uyumadm erken dogum riskim var 😔 birde cok ama cok sık tuvalete cikmaya basladim agrim basladiktan sonra sizdede varmi bu
Kaderyerrr ikiprensesannesii bebek kanalda oldugu için bende çok çıkıyorum lavaboya bel ağrım şu iki gündür çok çok fazla
ikiprensesannesii Kaderyerrr Allah yardimcimz olsun biz daha 35 haftaligiz ama kilomuz 38 haftayla uyumlu cikti ciger gelistirici falan yapildi sancim kasilmamda var heran geleblr 😒
Mervenurns Sancı kasılma nasıl oluyor arkadaşlar ben de hala tık yok sadece bebek bazen göbeğimi çok geriyor ve vajinama baskı oluyor saniyelik sonra geçiyor bu kasılma mı acaba
ikiprensesannesii Mervenurns karin bi anda sertlesir taş gbi olur arada sirada oluyosa yalanci kasilma ama belirli araliklarla gelirse dogum kasilmasdir
Mervenurns ikiprensesannesii anladım canım sürekli olmuyor zaten çok teşekkür ederim bu oazartesi alttan muayenem var bakalım doktora soracağım 37.haftada olduğum için çok korkuyorum sanki her an gelecek gibi ama belirti yok herhalde evham yapıyorum ben
ikiprensesannesii Mervenurns yalanci kasilmalar olur normal bu haftalarda doguma hazirliyor sizi saglikla alin kucaginiza 🙏🧿
Mervenurns Lilayla canım doktorum bana sok haftalarda yeri daraldığı için hareketlerimde kısılmalar meydana gelir korkma demişti arada konuşuyorum tepki veriyor soguk suya da cokmtepkili mesela benimkisi soguk su içtiğimde hareket ediyor hemen
Lilayla Mervenurns 36+2 olduk ama sanki çok hafifledi bugün sert değil pek yavaş geldi hareket etmiyor gibime geldi de merak ettim insan bol tekmeye alışınca heralde korktum
Mervenurns Lilayla ay canım benim de öyleydi hiç durmuyordu 35e kadar ama şimdi baya yavaşladı korkma sen içini rahat tut yeri daraldığı için haliyle kısıtlanıyor :) korkma Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın insallah