Berrasirin Hanimlar merhabalar ..14+1 haftalik hamileyim bulantilarim kusmalarim halen devam ediyor neredeyse midemde hic birsey kalmiyo🤢cok acikiyorum yiyemiyorum.cok susuyorum icemiyorum …doktor kontrolume daha 2 hafta var ,sizin varmi bir oneriniz ?
Nilufar_1996 Berrasirin prilam Dr alın için ben doktorum yazmadan 4 haftada falan başlamıştım çok erken başladı bulantım. Sizede inşallah az kalmış 16 haftasinda baya hafifliyor. Mide boş olmaması lazım yiyebildiginiz ne varsa ondan azar azar sık sık yiyin boş mide daha çok bulanıyor.
Denizlena Berrasirin doktoruna git canım hiç bekleme bende geçtim o yoldan dr prilam işe yaramadı bi yudum su bile içemedimki o ilaç midemde kalsın😂 serümla önce zofer takviyesi aldım sonra çiğneyerek aldım ilacı bulantılarımı kesti açlıktan midede oluşan o acı tatta mide koruyucu serümla hafiflemişti böylece yavaş yavş yemeye başladım 20 gün oldu 🥰3 kilo almışım
Berrasirin Nilufar_1996 dogrudur bosken daha bulaniyor bulanmasin diye yedigim ne varsa cikiyor geri.cok tesekkur edrim insallah gecer biran once