HatMus Bugünden itibaren hamileliğimin ¾ünü bitirmiş bulunuyorum. İçimde tatlı bir heyecan ve kıpır kıpır bir kız bebeği var 😊 Tecrübeli hanımlara sormak istiyorum. Tabiki herkesin deneyimi farklıdır. Beni bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor?
Mehtap_93 HatMus bende merak ediyorum neler olacak şu an bende 30 haftalık oldum☺️ Bide şeyi merak ediyorum göbeğim doğuma kadar daha çok büyürmü yoksa bundan birazcık daha fazlamı olur onu merak ediyorum 😅
HatMus HatMus Emleyla benim çok büyümedi sanırım iç karın bölgem geniş 😊 Yengem 3 ay önce doğum yaptı onun 30 haftalık haline bakıyorum da benimkinin iki katı neredeyse :) Bebekleriniz kaç kilo?
Emleyla Mehtap_93 Bende merak ediyorum şuan normalden büyük dahada buyucektir illaki çünkü zamanımız var😁30+6 suan
Emleyla HatMus Vala kuzum benim bebiste doktor kilosuna normal dedi ama massalllahi var kızımın 😁🧿 önde gidiyoruz
Ozlem2904 HatMus 32.haftadayim 30dan beri adet olcakmisim gibi agrilarim oluyo 30un ortalarinda baslamisti henuz baslamadiysa bilginiz olsun 💁♀️ birde super b istah patlamasi yasiyorum onada hazirlikli olun 😂😂