Hernameises Merhaba canlarım iyi pazarlar diliyorum herkese 🦋🧿Ankara annelerinden daha önce tecrübesi olanlar HRS hastanesi ve memorial hastanesinde doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi veya tavsiyelerini şimdiden teşekkür ettim🙏🏻💙
Aag06 BusraTass doktorum disardandi 14bin odedik canim doktor kendine icinden 3,5 yada 4,5 arasi bisey aldi sanirim
Ozlem2904 AyssssK henuz dogum yapmadim ama oraya gidiyorum 32.haftamdayim🙆♀️ Fatma hoca ilgileniyo sizin dr nuz kim?
BusraTass Aag06 Ben de memorial da dogum yapmak istiyorum ama çok ilginç, benim Doktorum da 4 bin TL alıyor, memorial ise 1 gece için 2.600 alıyormuş. Nasıl oluyorda sen 10 bin ödüyorsun, bana da doktor 2.600 dedi.. sen acaba bir kaç gün mü kaldın canım😊
Aag06 BusraTass normal dogummu Ben normal diye acil gittim 1gece sanci cektim suni sanci sonra sabahina sezeryana girdim mecbur bide sigortan vs varmi benim yok oda olabilirmi cunku fatura duruyor 14.110₺yaziyor
BusraTass Aag06 canım benim normal sağlık sigortam var , Ama özel sigortam vs yok . Senin normal sağlık sigortan da mı yok?
Aag06 BusraTass yok iste yaptiralim dedik esimin yaninda cslisiyor goxukup araya hep biseyler girdi kaldi oyle
Aag06 BusraTass ilk gece dogum bekledik sabahi dogurdum o gecede kaldim.dogum sonrasi 2.gece kalma.parasida odendi ama ben cikis yaptim aslinda 3grce ucreti odedik.yok canim sor tabi bende sorardim😂