Ozgemir05 Arkadaşlar hamileliğim de bacaklarım morsrmaya başladı belirli bölgeleri morarıyo. Dikkat ettim ilk zamanlar bi yere vurduğunu sandım ama öyle değil kendi kendine morarıyo. Lütfen bilgisi olan varsa bişey söylesin neysen kaynaklanıyor olabilir
Caglasmsk Ozgemir05 ayy evet benimde diz kapagimdan ayak bilegime kadar olan yerde bazen morluklar cikiyor bende biyere vurmusumdur diye onemsemedim. Kac kere gördüm morluklari ama bilemedim 🤷
Ozgeyrsc Ozgemir05 canım demir eksikliğinden olabilir benm öyle olmuştu çnkü ve çok iştahsızdım doktora gittim anemi çıktı dedi oyüzden hamileliğimdede oldu bana damardan demir takviyesi yaptılat bakalım haftaya gidicem yükselmişmi
Sukranerolkaradag Ozgemir05 geçen hafta epilasyon aletiyle bacaklarımı alırken bir anda mosmor kesildi bacaklarım benek benek. Normalde hiç olmazdı. Çok hassas vücutlarımız hamilelikle Allahtan bir kaç saat sonra normal rengine döndü.
Mutlulugum Canim ciltdeki morarmalar hic bir zaman normal olarak gorunmuyor. Kesinlikle doktoruna git. Allah korusun insallah gecer hemen. Iyi geceler👋🏽💋
TueNurelik Bendede aynı sorun var ama valla bende bi yerlere vurdum zannediyordum şuan korkmaya başladım
Denizkum Canım Demir eksikliği olabilir önemli birşey değildir yine doktoruna görün için rahat etsin sağlıklı günler
Ozgemir05 Caglasmsk kızlar bi tanıdığım hastanede çalışıyor bana şekerden olabilir dedi. Hamileliğim de şekerim de çıkmıştı yani sınırı azıcık geçmişti acaba mı diyorum bugün doktor randevum var bakalım danışıcam
Caglasmsk Ozgemir05 1 hafta önce tüm kontrollerim kan şeker felan hepsi normaldi benim. Bi danis bakalm sonra bizede haber verirmisinn. ❤️
Ozgemir05 Caglasmsk Caglasmsk dün doktora gittim kan değerlerim de bi sıkıntı çıkmadığını söyledi ama son üç aylık şeker testi istedi ona bakıcaz
Rasev Benimde oluyo sanki biyere vurmusum gibi gunlerle gecmiyo morluk elimle dokundugumdada agri yok bilmiyorum bende nedenini