Sevtugm Kizlar izne ayrıldım özel sektör de çalışıyorum ücret aylık yatarsa ne kadar toplu alırsak ne kadar oluyor bilgisi olan var mı?
Rosachina Sevtugm doğum bildirimini işyerinin insan kaynaklarına veriyorsun en geç bi hafta içinde doğumuna kadar olan sürenin parası yatıyor
Calisananne25 Sevtugm ben kamuda çalışıyorum 33 haftalığım çalışıyorum daha. Geçen gün sordum bizde rapor bitimi toplu yatıyormuş maaşlar. Sgk pirimi üzerinden yatıyormuş.
aysnrsvs Sevtugm şuan ki ücret hakkında bilgim yok ücret dogumdan sonra dogum öncesi yatmıştı rapor bitiminde doğum sonrası olarak iki seferde olarak aldım yani rapor aldığınızda para yatmıyor
Sevtugm Rosachina e devlette gözüküyor ama aylık ya da toplu yazmıyor mesela.4 Kasım da ayrıldım izne
haticeks SGK şey diyo doğum prası isteğe göre toplu veya aylık olarak yatabilir . Siz işyerıne bildirirken aylık yada toplu almak istiyorum diyeceksiniz ona göre bildiriminizi yapacak insan kaynakları
Sevtugm haticeks tesekkur ederim peki dogum olduktan sonra mi yatar yoksa 32 de ayrıldım mesela yatar mı
Rosachina Sevtugm aynı işyerinde çalıştığım 13 eylülde doğumu olan arkadaşıma yukarda bahsettiğim gibi oldu. Emin olduğum için yazmak istedim. Doğuma kadar olan süre bahsettiğim şekilde oluyor. Doğumdan sonrakiler de aylık olarak yatıyor
Sevtugm Yagmur3577 canim kurum bizim zaten eşime ait 32 de ayrıldım doktorum ayrilmami istedi biraz zor gebelik geçirdim 32 kağıdı muhasebecisine verdi eşim
ayseumuy Ücret nasıl hesaplanıyor yada asgereti ücret alan birine ne kadar yatıyor bilgisi olan varmı
tirtilinannesii ayseumuy 23 gün önce doğum yaptım İznin bitiş tarihi doğum yaptığınız zaman hastane size bir kağıt veriyor iş yerine vermeniz için şu şu tarihte izniniz bitiyor diye orada yazıyor aldığınız izne ayrılma raporlarında yazmıyor 👍
Beyzamutluu Sevtugm ben de özel sektordeyim İş yerinin SGK ile anlaşmasına bağlı. Mesela bizim iş yeri 15 günde bir falan yatiriyormuş. İş yeri ile konuşun bu durumu
Mft Toplu yatıyor ücret ama işyerinizle konuşup aylık olarak ödeme yapmalarını size toplu yatırıldığında iade yapabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Ben öyle yapmiştim