bbbusra_tasss Kasım anneleri nasılsınız 🥰 Şafaklar kaç 😍 Benim son 14 Allah’ın izniyle normal doğum olucak inşallah sizin nasıl doğumlarınız 🥰🙏
Ipekbalyanak bbbusra_tasss son on gün ama 4 cm açıklık vardı Cuma günü sancı bekliyoruz bi geliyor bi gidiyor perişanlık yani.. Allahım kavuştursun inşaallah
Tugbacelik2508 bbbusra_tasss benim de son 14 gün bugu itibari ile 😬 bir aksilik olmazsa suda doğum olucak🙏
Yenianneadayi2208 bbbusra_tasss Benimde doktorum 37de doğumumu başlatacak Allah nasip ederse. O yüzden son 10 gün 🥺 Hiç kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum ama 4 cm açıklıkla dolanıyorum 😁 Allah herkese güzel ve kolay doğumlar nasip etsin
Cilekliruyam bbbusra_tasss benimde son 13 normal doğum olacak ne sancı en açıklık hiçbişey yok gecikmez umarım bir hafta içinde doğurmak istiyorum 😂
Zeyzeynoo bbbusra_tasss Allah nasip ederse 27 Kasım sezeryan olacağım 2.doğumum olmasına rağmen korku var spinal olucam Rabbim tüm anneleri sağ salim evlatlarına kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bbbusra_tasss Zeyzeynoo amiiin inşallah benim şu anlık normal gözüküyor 🥺 bakalım nasıl olucak bu hafta tamamen belli olur 💜