Eslemkusun_annesi Sonunda bebiş doğdu butonu🍼 bana da geldi sona yaklaşıyoruz yavaştan bizler pırasa olmuşuz peki ya siz çok vazla vajinal baskı, bel ve kasik ağrılari oluyor sizde de durumlar böylemi uyku falan kalmadı 🙄
Umudayolculuk36 Eslemkusun_annesi benimde canım az önce uyandım korktum alt karnım ağrıyor dönemiyorum belim ağrıyor 😣 korktım
Minoo01 Eslemkusun_annesi ben daha 30 haftalığım hep kasıktaydı benim oğlan 🤦🏽♀️ Ağrıtıyor arada. Bir yandan diğer oğlumla ilğileniyorum bir yandan ağrıları çekiyorum. Nasipse sağ salim kucağıma alaydım asıl uykusuz gecelerim o zaman başlıcak.
mervegemen- Eslemkusun_annesi bende 34. Haftadayim banada bu hafta geldi bebis dogdu butonu. Uyku sorunu var birde uyaninca o baxak bel agrisi sanki gece dayak yemisim. Akinti var yorgunluk. Sirt bel agrisi
KadersizMelek Eslemkusun_annesi aynıyım 34+2yürüyemiyorum baskılardan,öyle büyük bir karnım da yok ama o kadar ağırım ki kalkasım yok. Bu ayın sonuna gün aldık bakalım hayırlısı ile bir kurtulsaydım. Ameliyatım da riskli çok korkuyorum gerçekten,hele ki günler yaklaştıkça😭
Selver07 Bizde 35+2 saatten de anlaşılacağı gibi uyku yok ne tarafa dönsem o bacak ağrıyor nefes daralması karnımın sertliği mahvediyor son 3 haftam 🤲🏻😢
annesi_ Selver07 35+4 oldum bugün benimde son 19 gün sezeryan olucam 3 Aralık Artık karnıma sığmıyo kızım kaburgama çok baskı yapıyo uyku yok zaten ama az kaldı sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻
Aslhn18 34+3 haftalıgız bizde ne yattıgımdan anlıyorum ne kalktıgımdan tükenmişlik sedrımu yasıyor gibiyim vajinada dolgunluk var cok rahatsız edici sanki şişlik hep kalıcak gibi bide idrarınızı yaparken zorlanıyormusunuz baskı gibi
Eslemkusun_annesi Aslhn18 evt cok zorlanıyorum baskı çok fazla. Hatta oturduğum yerde bebek kipirdadikca sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum 🙄
Eslemkusun_annesi Selver07 benımde perşembe insallah muaynem var artık belli olur normal mi sezeryan mi ssvd yapmaya karar vermiştik bebekte doğum pozisyonunda 35. Hafta da çatı muayenesi yapacağını söyledi doktorum belli olur ınsllah
KadersizMelek Eslemkusun_annesi amin canım çok sağol Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻
Papatyaa38 Eslemkusun_annesi 36+0 uyku asla yok bacaklarim çok ağrıyor aşırı baskı yapıyo artık kaburgalarım kırılcak gibi hissediyorum son 28 gün kaldı