HAFIZZ GoncaClk Bende baya çektim sonunda geçende doktora gittim zolax diye bir hap verdi 3 hafta haftada bir kere sen ve eşin kullancanız ilişki yasak dedi sadece 1 kere kullanmamla kaşıntı gitti 2 hafta daha kullancam birşeyim kalmaz inşaAllah. Başta o kadar şey denemiştim fayda etmedi en iyisi doktorunuza görünmek geçmiş olsun 🌺
Eminemuhammed GoncaClk bende aynı sorundan muzdaribim gebelikten önce de geçmiyordu ilişki sırasında aşırı ağrı yapıyordu bende yani kaşıntı falan yok bende akıntı ve içimde ağrı oluyordu şimdi ilişkiye ara verdik gittiğimde çıkıyor ama napiyim geçmiyor ne kadar dikkat etsem de günde 3 kere iç çamaşırı değiştirdiğim oluyor ama yok yani. Doktor enfeksiyon ilerlediği için ağır bi hap ve fitil verdi bende bebeğime zarar vermesin diye kullanmadım 6.5 aylık hamileyim inşallah sağlıkla zamanında bebeğim gelsin de sonra tedavi olucam
Happybsrn Eminemuhammed bnde de var 3 yıl oldu geçmiyor ☹️ neler ictiysem ilaçlar fln, bebeğe zararı olmaz diyo doktor ve kağan Kocatepe de video da öyle söylüyor, Allah’tan kaşıntı vs birşey yok, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
GoncaClk Eminemuhammed Benimde hamilelikte çıktı bı idrar yolu yaşadım antibiyotik kullandım geçti bizde 6.aydayiz yeni oldu kaşıntı ile anladım akıntı vs arttı baya ve ilişkide de acayip yanma kaşıntı oldu o şekilde anladım 🙄
Eminemuhammed Happybsrn inşallah güzelim benim de tek isteğim o. Ama ben gebelikten önce enfeksiyon için tedaviye başlamıştım doktorum çok iyiydi öncesinde başka doktora gittim fitil krem ve hap verdi geçmedi doktor dedi ki seninki öyle fitille geçmez uzun süreli tedavi olman lazım dedi tam başlamıştım ki haplar ağır olunca mideme aşırı dokundu onları bırakıp midem için tedavi oldum düşünün yani 😂😂😂 çorap söküğü gibi işler
Eminemuhammed GoncaClk bu aylardan sonra daha çok oluyormuş zaten ilişki sırasında yanma ve ağrı o kadar kötü oluyor ki ben sürekli acı çekiyor gibi hissediyorum
Zeynpnurr GoncaClk iki kere fitil tedavisi uyguladm ilk fitil pek fayda etmemisti ama doktorumun ikinci verdigi fitil tak diye kesti. Insallah seninde gecer ihmal etme doktoruna anlat durumunu. Cok zor devamli kasinti akinti mahvediyo insani
GoncaClk Zeynpnurr Kesnlikle doktora gittiğimde direk soylycem de gidene kadar evde biseyler mi yapsam dedim ama hamile de olunca bsey yapmak istemedim
Zeynpnurr GoncaClk yok canım evde bisey yapma florasını bozarsn sirkeli su faln diyolar ama zarar verebilir o yüzden deneme onları
Gulum_servet9 GoncaClk bana çok iyi geldi bir yakınım satıyordu fiyatı yüksek die almak istemedim ama deney yaptı önğmde tamamen pamuk ve içerisinde ozon mu ne varmış istersen görüştürebilirim. O petten sonra diğer petlerden midem bulanıyor 🙄 ve meğer çevremde kullananlar varmış bilmiyordum hepsi harika birşey diyorlar 🤷