İyi geceler güzel anneler 11 ay önce doğum yaptım ve bebeğimi emziriyorum hala eşimle bir çocuğumuz daha olsun istedik fakat şuna düşünme aşamadayiz🙈bır gün eşimle afedersiniz cinsellik sırasında kendini geri çekmekten geç kaldı gibi hissettim o haftalarda yumurtlama dönemine girmistim ve bı yaklaşık bir hata 10 gün sonra bir iki kez kasik ağrılarım oldu neyse bir kaç gündür bebeğim emmeyi reddediyor emmerken de ağlayıp duruyor acaba diş mi çıkartıyor diyorum hiç bir şey yok hani derler ya hamile kalınca sütü acı olur derler göğüslerim sanki boş gibi hissediyorum acba dedim🤭 şimdi de bu saate hiç sevmedigim dondurulmuş nagit çekti canım uykudan uyandıracak şekilde hiç sevmiyorum normalde ama kalktım isittim bolca aci kecapla yedim 🤢sanki bu adet aşermeisne benzemiyor bu ara 3+5 gün oldu adet olalı pazartesi günü de 4 5 saatlik bir yolculuğa çıkarıyorum trenle kafama takıldı şimdi bir düşük yapmıştım uzun yolculuktan dolayı şimdi bir sürpriz gebelik varsa aynı şey yaşarım diye gerçi belirtiler bunlar ama bilemedim lütfen gülmeyin canı nagit çekti diye hamile mi diye soru yazmış demeyin çünkü hiç sevmediğim bir şey ve uykumdan uyandım da yaptım ısıtmak içinide epey bir düşündüm yemem afedersiniz kusarim diye ama hiç bir şey olmadı 🙈