Sisi mac ben tig ile minik bebek elbisesi ordum altina da tul yapistirxam tutu etek gibi duruyor ve miknatis. Magnet olcsk
aysenturna SaniyeBektaYazc eminönü şarkhan dan aldım en uygun orasıydı ışıksızları 4 ışıklıları 4.5 tan veriyorlar
Oglununannesi mac arkadaşım çerçeve ve uyuyan bebekli kokulu taş yaptı bana bendede tül vardı zaten ilk oğlumdan internetten nazar ayeti buldum çerçeveyi ölçtüm özalite gidip yapışkanlı çıktısınuı çıkardım ayetin , etiket yaptım hoşgeldin yazıp bebeğimin adını yazdım çıkardım sonra inci dantel kurdele slikon ve normal kurdele aldım ve süsledim çok hoş oldular hazırdan daha daha güzel oldular ve etiketledimde 🙂 şimdi çikolata alıcaz ve yin yapışkanlı etiket çıkardım çikolatanın boyuta göre kesp yapıştırcaz yanına cupcake alır ya da yaparım şeker hamurlu kurabşye hurma zemzem ve lohusa şerbeti de ikramlık yapıcaz odayı da süslüycez tabi inşaallah🙂
EbruCnr mac Uyuyan bebek kokulu taş yaptım. Halamızda süpriz olarak isimli magnet yaptırmış 😊 Bide isimli çikolata dağıtmayı düşünüyorum
aysenturna SaniyeBektaYazc süsleme için de asetat kutuları internetten aldım resim gönderebilse yollardım ama ne yazık ki 😊
aysenturna SaniyeBektaYazc instagramınız varda resim göndereyim kapı süsü mü de ben yaptım onuda yollarım fikir olur size de😊
Estur Neslisahhh burada bir dükkandan aldım canım böyle süsleme eşyaları hobi malzemeleri satan yerlerde olur. Ama yoksa öyle biryer internetten bakabilirsin hobidünyası diye bir site var orda görmüştüm ama daha uygununu da bulursun nette
Estur merwwe evet canım. Kral tacı şeklinde kurabiye yaptım üstüne de şeker hamuru sonra onu süsledim. Kurabiye poşetleri var hazır satılıyor minik minik. Onlara koyup poşetin arka kısmına mıknatıs yapıştırdım o şekilde dolap magneti oldu
Nslhnfdn mac ben kirk kurani icin kokulu tas kalibi aldim kokulu tas tozu aldim. Kendim emek vererek birseyler yapmak istedim ve acayip keyif aliyorum. Bir de instagram da satilan yasin cuz tesbih setlerinden alicam :)