Hilgl Ahh kızlar yaa yatma vakti geldikçe (ki uykusuz anneler kulübündeyim şimdiden) fena halde böyle ekmek makarna gibi karbonhidratlı şeyler yemek istiyorum😱 kilo almaktan da korkuyorum yatarayak ne yemeği diyorum var mı böyle gözü dönen☠️😂
Aysun2834 Hilgl yalnız değilsiniz normalde yemiyorum 8den sonra ama bugün tutamıyorum kendimi eşimle dışarı çıktık atıştırmalık birşey yemek için arada kaçamak yapıyorum 🙈🙈🙈
Necla06 Hilgl yatmadan yarım ekmek tost yiyorum normalde de aç uyuyamam hele şimdi hamileyim hayatta yemeden yatmam 😂 Hatta su an yedim suyumu da içeyim yatayım sabah 6 da uyanış 😎
Sedahoca Hilgl az önce çiğköfte ( etsiz) yedim dün gece yatmadan poğaça peynir yedim 😂😂 üzülme asla YALNIZ DEĞİLSİN ☝🏼🤜🏻
GlayAktaetinkaya Bende deli gibi tost yıyorum ya acaip canım cekıo ılla her gece o tost yenecek.hıc asermem olmadı ama tosta dayanamyrm burnuma gelıo kokusu yemesem cıldırcak gbı oluyorm
Hilgl GlayAktaetinkaya gerçi kaşar bebişe iyi oluyormuş kilo aldırır diye yazdılar bence çok kötü diil tost😝
Hilgl Necla06 geçen gece 4 e kadar uyuyamadım valla ama kiloları düşününce de uykum kaçıyor çok zor durumlar bunlar😅
Necla06 Hilgl valla isterse 20 kilo fazlam olsun bünye meselesi benim işimden dolayı ben sürekli ayakta koşturma olduğu icin yemezsem bünyem düşüyor Doğumdan sonra da bu tempo devam edeceği icin kalmaz kilolarım 😉
Arzem Hilgl bennn😂😂zaten kilolu hamile kaldim ama canim neler istiyor neler tabi sadece tarçınlı süt icip Yatiyorum 😔
Hilgl Hep derlerdi ooh hamilelikte hiç düşünmeden yiyebilicen filan diye ama tam tersi verme kısmını düşünüp daha da yemeye korktum🙈
Rojinn Hilgl benimde yeni yeni çıktı gece kalkıp bişiler yeme isteğim uykumdan uyanıyorum yemek için 😂😂Bu aralar yoğurtlu buğday çorbasına sardım yapıp yapıp yiyom kiloda aldıracagını düşünmüyorum açıkcası 😂😂
Aysaydn Hilgl ya benimde canım deli gibi ketçaplı makarna çekti vicdan azabından yapıp yiyemedim.. üstüne bi de eşim az önce tost istedi karşımda yedi ama asla irademden ödün vermiyorum sadece tosttan bi ısırık aldım o kadar🙈
Prensesko 31 +6 günlüğüm gece uykum hiç kalmadi zaman gecmiyor sanki yatarken süt içiyorum şimdi acıkıp uyandım aylardır bişey yememiş gibiyim 🤔