Esraaaa34 16 haftalık gebeyim iç çamaşır su gibi ıslak var başta altıma kaçırdığını düşündüm ama değil iç çamaşırımın yarışı ıslaktı haftaya randevum var napmaliyim
Minnosun Esraaaa34 avuç içi kadar mı yoksa daha mı fazla benim 35 hafta hala öyle avimuc içi kadar oluyor
GamzeKrmn Esraaaa34 korkmayın benimde hamileliğin başından beri öyle ama maşallah suyum hep iyi şuan 38+0 ız ve hala aynı devam ediyor bu belirttiğiniz ama şüphede kalmamak için yarın gün içinde gidebilirsiniz hastaneye telaşlanmayın bence 🙏🏻
yamacinannesii Esraaaa34 ben suyumun geldiğini yatakta dönerken anladım hissediyosun su olduğunu ama mutlaka hastaneye git sen herkeste bir olmayabilir
Esraaaa34 Duyguseli_kz Şuan doktortur yok diye gitmiyorum yarın gideerim ınşaallh bi sorun yoktur ama korkuyorum😔
Duyguseli_kz Esraaaa34 sakin ol güzelce yatıp uyumaya çalış sabah erkenden özel hastaneye git bazı doktorlar randevu olmadan da bakıyorlar gidip muayene olursun Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bol bol dua et verende Allah alanda korkma yani duanı et güzelce uyumaya çalış
Minnosun Esraaaa34 bir gün boyunca mi yoksa bir saat boyunca mi çünkü çok geliyorsa bebeğin suyu olabilir
alparslanannesii1661 Duyguseli_kz şimdi cok haklisiniz verende alanda Allah hamdolsun verdiği her seye ama sabah gittiginde ya cok gec kalirsa sonucta tedbir elden taktir Allahtan degilmi tabiki olacağı varsa oluyor ama niye bile bile lades yapalım sabah belki cok gec olacak hanımefendi icin bence boyle yazmayin uyusa ne uyumasa ne
Duyguseli_kz Esraaaa34 Kendini ne kadar strese yaparsan daha kötü biliyorsun hamilelikte stres den uzak durman lazim
alparslanannesii1661 Herkes bir degil acilde de her zaman doktor var haftaniz erken hemen hastaneye gidin burda niye vakit kaybediyorsunuz
matruska Vajinal mantar da bu gibi olaylara sebep oluyormuş ben 30. Haftamda yaşadım bu dediğinizin aynısını hemen doktora gittim falan hem enfeksiyon olmuşum hem de mantar varmış fitil verdiler
Bervann Bekle diyenleri asla anlamıyorum Allah korusun bişey olsa bunun vebalini nasıl kaldıracak siniz bence hemen gitmelisin konu evlat olunca uyku falan da tutmaz riske atma