Gunesim1 Kızlar doğum gelmek üzere 39.haftamdayım ve aldığım beşiği puseti hala temizlemedim. Fabrikadan çıktığı gibi bebeğimi içine yatırmak istemiyorum. Bebeğimi kimyasala boğmadan güzel bir şekilde nasıl dezenfekte edebilirim bu ürünleri? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Didemf Gunesim1 green clean çok amaçlı temizleyici aldım bebek mobilyaları park yatak için portakal kokulu konsantre ve temiz içerikli
Kbraackz Gunesim1 Beyaz sabunla silebilirsiniz. Kıyafetlerde de beyaz sabun tozu kullanıldığına göre yatak içinde sorun olmaz sanırım.
sedacelikss Ben bununla sildim üzerine de müslin örtücem zaten bebeği koymadan evvel https://images.app.goo.gl/MmcDUNCefh1W7xvh9
Gunesim1 2-prensesannesiii sirke kokusu keskin olduğu için kullanmak istemedim bebeği rahatsız eder diye.
sedacelikss Gunesim1 yok yapmıyor üzerinde de kumaş yazıyor zaten ama ben yine de önce görünmeyen kısmında denedim yapmadı
Kbraackz Gunesim1 Ben öyle silmiştim, beze azıcık sürtüp sildim sonra da durulama suyu yapıp saf suyla bir daha sildim.
miniko_2308 Gunesim1 biz bir kova ılık su hazırladık içine çok az bebeğim için aldığımız çamaşır deterjanından ekledik onunla önce sildik, arkasından hafif nemli bezle tekrar sildik. Karbonat, beyaz sabun vs gibi şeyler leke bırakabilir diye düşündük.
Glser Gunesim1 park beşiği silebilirsin iz bebek arabası ve pusetlerin kılıfları çıkıyor çoğunluğun çıkarıp yıkayın
Ceyda12 Gunesim1 pusetim bütün parçaları normalde çıkıyor makineye atmıştım ben bebek arabasının ve pusetin ama park yatak olayını bilmiyorum