GamzeMikail bizim bebiş 22inci haftada 480gramdı 19cm falandı, 23 haftada tekrar bakıldım 570gram olmuştu 23 cmdi…
Karadenizli_ GamzeMikail bende 28+0 da gittim sadece kiloyu söyledi 1260 herşey normal dedi. çok şükür 🤲🏻
alyaninannesi2 Twolittlebabies önde mi bu doktorları hiç anlamıyorum. Gayet normal. Ben 33 te 2600 düm 2 hafta önde dediler. Arkadaş 33 te 2200 uyumlu demişler. Seninki gayet normal bence
Merve-bebek Twolittlebabies aynen bende 31 haftalıken gittim 2;kilo 90;gr dedi iki hafta önde diye önüme gelen herşeyi yiyorum da o yüzden olabilir 🤭
Seher_yakup_mercimek nvn-mutlu canım bnm suyum az bide 3 hafta grlişim geriliği var zayıf bir bebek olacak dedi 10 gün sonra kontrolüm var muhtemelen 2 kg falan doğacak dior
nvn-mutlu Seher_yakup_mercimek anladım canım Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 ciğer geliştirici iğne vuruldum mu yada vurulucak mısın canım
GamzeMikail Seher_yakup_mercimek Olsun zayıf bebek sağlıksız demek değil neticede sağlıkla gelsinde canım önemli olan bu kiloda genetik faktöründe etkisi var çünkü boyda olduğu gibi
gldn065807 GamzeMikail 19+3 de gittiğimde 300 grm 22 cm di bir hafta sonra ayrıntılı var bakalım kaç oldu bu arada 21haftama girdim
merakliblog Seymaayyy ben 28+5te gitmiştim. İkizler 1300-1100 dedi dr ama erkek olan bi hafta önden gidiyor demişti bence normal seninki tam haftasında