Deletedmom72720 22 haftalığım ve sabahları esnediğimde bacaklarımda krampla uyanıyorum size de oluyor mu ve ne yapıyorsunuz ?
Dilanilhn Deletedmom72720 30+4 ve bnde de ayni sorun 2 haftadır var kan dolasimindan dolayi diye düşünüyorum bacağımı kasmamaya çalışıyorum. Birkaç dakika ileri geri hareket ettiriyorum geçiyor ama dediğim gibi kasılma yapmadan hareket ettiriyorum
Beyzapp Deletedmom72720 bende de vardı özellikle sabahları esnemek ten korkuyordum 🙈 magnezyum kullanıyorum kesinlikle faydasını gördüm
iremcannn1907 Deletedmom72720 oluyordu canım. Doktorum magnezyum yazdı kullanıyorum ve artık kramp olmuyor. İlk kontrolünde belirt sende ilaç yazacaktır
Kizimgeliyo Deletedmom72720 benimde gebeligimin 20. Haftalarinda cok kramo giriyodh bacaklarima. Magnezyum eksikliginden oluyo ilac aldigim halde devam ediyordu. Ne zman sade soda icmeye basladim kesildi. Gunde mutlaka bir sise iciyorum. Doktoruna danisip deneyebilirsin. Cokta faydasini gordum
Fatos000 Kizimgeliyo ayrıca sade soda bebeğede kilo aldırıyor iyi geliyor minarellerden dolayı içerken midemi bulandırıyor ama yinede içmeye başlıycam bebeğimin sağlığı için düşük kilolu be ekler için içilebilir
Busra2013 Deletedmom72720 evet 22 de basladı bendede suan 23+5 sabhlaro mesela esnıyorum bole kendımı gerıyorım dırek kramp gırıo az oncr tuvalete gıdıdoum yataktan kalktım kramp gırdı bıde sag bacagım agrıo adet sancısı gını