Gorkem97 Kızlar 19 haftalığım bu ne göbek ya var mi benim gibi olan karnımın gerilmesinden ölüyorum 😵 https://imgyukle.com/i/kBki5Y
Merveacisu06 Gorkem97 iç karnın geniş değildir ya da bebek birazcık tombiş olabilir ben 23 24 haftaya kadar doğru düzgün kimse inanmamıştı karnım olmadığı için 🤣🤣🤣
Smyrayldrm Gorkem97 bende 19+5 haftalıgım senin gbıyım cnm 🥰 bebegın cınsıyetı ne beebgın hareketleri nasıl 🤭
iki_melek_annesi Gorkem97 Biz de 19 haftalık olduk göbeğim senin kadar bide 3. Gebeliğim iç karnım geniş değil doğuma kadar gören ikiz mi diye sürekli soruyor
Yesimm_G Gorkem97 benimde 20+5 bugün benimde sizin kadar var göbeğim ☺️ Bu hafta çok hızlı çıktı karnım hatta 🙈
Gorkem97 Smyrayldrm kızım olucak canim nasipse , valla geceleri uzaninca pit pit bissediyorum bildigin🥰
Smyrayldrm Gorkem97 masalhh cnm 🥰 benımkıde pıt pıt hıssedıyrm cok degı ama alahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰
Aminella Gorkem97 bazen gazdan dolayıda şişebiliyor karın benim de o haftalar öyle oluyordu sonra iniyordu bir anda
Gorkem97 Aminella biliyorum canim benim ilk haftalarda hep oyleydi simdi hic indigi yok taş gibi geriliyo ondan dedim ☺️
yavuzhan1707 Gorkem97 bende 19 hafta civarındayken falan aksam yemekten sonra böyle oluyordu patlıcak gibiydim aslında simdi de öyle 😂