Nureylaa Papatyam63 peki gecenin bir saatinde bizlerin de isterse? Gözümüze sokmaya gerek var mıydı?..
Tontikannesi Papatyam63 çektiyse yap yapamıyorsan sipariş ver başlığı görenin durduk yere canını çektircen
Papatyam63 Semra12344 ya bünyem cabukca kilo alıyor hem daha 3 saat olmadı yemek yedim televizyon da çıkıyordu canım cekti
Duruliyaninannesi Nureylaa gözünüze sokmak istemiyorsaniz girmeseydiniz posta kadın parantez icinde yiyecek içerir yazmış uyarida bulunmuş insanlari anlamak neden bukadar zor😐😐😐😐😐
Papatyam63 Nureylaa Cevap vermek zorunda değilsin tam bakma sannae ne yazacağımı biraz anliyisli olun bir zahmet
Papatyam63 Nureylaa Cevap vermek zorunda değilsin tam bakma sannae ne yazacağımı biraz anliyisli olun bir zahmet
bebeklibirisi Papatyam63 ben de böyleyim valla sürekli Fas’ta food aşeriyorum sanki açlığıma iyi gelecek gibi 😪
esengl03 Papatyam63 ben hamileligimde canim ne cektiyse yemistim ama abartilmamak uzere sizde yiyin sanki tabiki 1 buyuk yerine caninizin cekmesi gececek kadar.
Papatyam63 esengl03 Ya yemek yedim ben ama sanki yememiş gibi televizyon izlerken. Kaç defa çıktı canım çekti eşim diyo çok yeme zaten hızlı kilo aliyorum
Duruliyaninannesi Pardon ozaman çünkü şaşırdım yiyecek yazılmış diye görünce boyle tepkilere bilmiyordum oyle yazıldığını 🙄