Asyarslan60 Ahahahah postlarıma denk gelenler bilir bu kaçıncı klomen sorum😅ama napim çok heyecanlıyım Klomen bitti dün,dün akşamdan beri kasıklarımda tarif edemediğim batmalar var özellikle yatınca ve oturunca sizce yumurtalar büyüyor ondan mı olur ?😅
merakliblog Asyarslan60 yumurtaların hem sayısı artıyoe hem gelişiyor diye ağrı yapıyor ben iki kez kullanmıştım, baya kötü ağrımıştı, regl gibi. İnşallah şifa olur benim meğerse tüpler sıkıntılıymış tüp bebek yaptım sonra
Asyarslan60 mirayveannesiii merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim🌸 Yumurta büyüdüğü için mi acaba yoksa yan etki gibi bir şey mi?olumlu sonuç aldınız mı😍
mirayveannesiii Asyarslan60 ben klomen kullandıktan 15 gün sonra gebe kalmışım☺️ tabi 5 hafta sonra öğrendim ama🤗 yan etki olduğunu düşünmüyorum yumurtalardan dolayı bence. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin size de
merakliblog Asyarslan60 tuttu canım çok şükür 🤲🏼 En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah sana da
mirayveannesiii Adetin üçüncü günü doktorum çağırdı gittim, sonrasında klomen yazdı ve kullandım 5 gün boyunca o 5 günden 15 gün sonra gebeymişm yani🤗
Asyarslan60 mirayveannesiii yaaa çok güzel masallah ❤️🙏 belirtileriniz neydi bide kaç yumurta kaç ml hatırlıyor musunuz
mirayveannesiii Anne88 hayır 4+ larday dim işte hamile olduğumu öğrendiğimde adetim 6 gün gecikti gittim test verdim öyle öğrendim işte