Melistosum 30cu haftadayim bu aralar çok oluyor bebek bir yerde semsert oluyor ve bir müddet öyle kalıyor şimdi sol tarafta semsert oldu seviyorum dedim nefes alıyorum şekil degistiyorum sağa sola yatıyorum hala aynı bu normal mi korktum
Nilerkanc Melistosum pozisyon degistirmekle Ve uzanmakla gecmiyorsa Ve uzun suruyorsa mutlaka doktora gorunun derim.
nevarneyokk Melistosum Sertliğe ağrı eşlik etmedikçe sancı olmuyor . Bende de olmuştu içim rahat etsin diye bu hafta nst ye girdim ve hiç sancım çıkmadı sağa sola yatınca geçmiyorsa kalkıp yürümeyi deneyebilirsiniz veya su içmeyi
Zeynpnurr Melistosum canım ben bu sorunu geçen doktoruma sordum sertlesmesi normal ama uzun surerse tansiyon yukselmesi olabilirmis yani en fazla 10 dakkasi normal dedi daha uzun surerse acile gitmen gerekiyo
Ozlem2904 Melistosum bebegim 29dan beri sol tarafima toparlaniyo. 32.haftaya girdik surekli ön tarafa geliyo solda. 30.haftadaki randevumda dr bas asagi oldugunu soyledi ellerinin ayaklarinin yerlerini gosterdi. Sertlik diye hissettigimiz aslinda kafasi öne dogru iyice ittiridgi icin sertlik oluyo. Benimki hem öne ittiriyo hem yumrukluyo 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ benim haffiften adet olcakmis gb agrilarimda basladi 1 hafta sonra randevim var bakalim dr ne dicek. Agrilar hareket edince geciyo benim
hs_mutluluk16 33 haftalık hamileyim ben de birkaç haftadır hissediyorum bunu, büyüdüğü için cenin pozisyonuyla alakalı yeri de dar normaldir :)
Melistosum Hanimlad şimdi daha iyi tansiyonumu ölçtüm 11 5 çıktı kötü değil normal ayaklarımı uzattım bakalım salı günü benmde randevum var anlatirim durumu ne diyecek bakalım doktor
Ceyda12 Melistosum su için yada çikolata yiyin tekrar sola uzanın yeri daraldıkça daha çok hissediyoruz