mercimeginannesiiii ozgese-s O zaman beni duysanız linçlersiniz çünkü 16 haftalığım ve beşiğini aldım 🤣 Şaka bir yana zaten 30 dan sonrasına çanta hazırlığını bile bırakmayın diyorlar. Odayı aldığın zaman pat diye getirip koymuyorlar onunda bir bekleme süresi var. Temizlenmesi var kokusunun çıkması var. Sen bilirsin kuzum ama bana sorarsan asla erken değil.
ozgese-s mercimeginannesiiii Yok kuzum niye linçleyim iyi yapmışsın 🌷 Bende başlıyım o halde hazır dursun dediğin gibi aklıma gelmemişti kokusu falan çıkar zaten kıyafetlerini hallettim odasını hazırlarım yavaştan ❤️
elfmoom ozgese-s aman ne erkeni alın bence 1 ayda anca geliyor çoğu, kaldı ki daha alışveriş yapacaksınız odası kıyafeti ıvırı zıvırı sizin alışverişiniz yorulacaksınız yıkayacaksınız ütüleyeceksiniz 32. haftada herşeyin hazır olması gerekir zaten bebeklerin ne zaman geleceği belli olmaz. 22 haftalığım %80 herşeyini aldım daha bir sürü eksik çıkıyor kendi şeylerimi almadım odasını kurmadım yıkamadım🤷🏼♀️
ozgese-s elfmoom Doğru çoğu yer 1 aydan önce getirmiyor sormuştum o zaman başlıyım bende ☺️ Bu arada sen bana bebek arabası ve puset konusunda da yardımcı olmuştun konuşmuştuk daha önce ❤️ Teşekkür ederimm 🌷❤️
leylo29 ozgese-s Bnde 2 gun sonra 24 olcam canim bnde bu haftadan sonra dusunuyorum yavas yavas kiyafetlerini yikayip dolap alip yerlestirmeyi hazirlarim bnde odayi bundan sonra
ozgese-s leylo29 Evet en iyisi öyle olcak eksik çok çünkü 😂 Bende yavaştan başlıyım o zamann teşekkür ederimm 🌷🌷
erada gecen hafta 1799 aldigim bebek arabasi 1999 olmus bende ilk islak mendil bez falan almistim yavas yavas elime para gectikce aldim iyikide almisim bi besik bebek arabasi kalmisti onuda erken dogum riski olunca 32 haftada hemen aldik iyikide almisiz
ozgese-s erada Alınması gereken çok şey var şimdilik sadece kıyafetleri hallettim daha işin büyüğü duruyor en iyisinocağa kadar bitirmek 😂 Teşekkür ederim 🌷
bebegimizibekliyoruz1 ozgese-s yani yılbaşından sonra zam gelicek şimdiden almak daha makul olur sixin için ben de 33 de aldım yılbaşı zamanı doğumum zaten Aralık sonu gözüküyor o yüzden dedik yavaştan başlayalım alışverişe yenidoğan kıyafetlerini aldık 3 6 kıyafetleri kaldı bi de diğer eksikler 2 gün oldu biz de alalı 15 güne gelir dediler aldıktan sonra da aldığımız yer cumartesi zam gelicek dedi 600 lira zam gelmiş 6 bine büyüyen beşik 3 kapaklı gardırop 3 çekmeceli şifonyer aldık yılbaşı zamanı tejrar 700 800 zam gelicekmiş
ozgese-s bebegimizibekliyoruz1 Çok fazla ya yılbaşından sonra zor olur alması bende başlıyım o halde yılbaşına kadar çoğu şeyi bitirmiş olurum teşekkür ederim 🌷
Mirayinannesii Ben trendyoldan aldım herşeyini bende 24.haftadayım şuan odası hazır,fiyatlar uçuyor bence yeriniz varsa alın 😍
ozgese-s Mirayinannesii En iyisini yapmışsınız 😍 Yerim var bende başlamaya karar verdimm alıyım yavaştan teşekkür ederimm 🌷🌷
b-ayaz Ben de 26. Haftada almıştım neredeyse iki ay oldu hala gelmedi. Aldığım şeyleri, kıyafetleri yıkayıp yerleştirmek için eşyaları bekliyorum. Bence erken değil, geç kalmadan almak daha iyi teslimat süresini de düşünerek.