Mirmirlokum Nazlikiz_ inşallah hepimizin sağlıkla gelsin bebişleri daha çok erlen 36 yı bi görsek sonra ne zaman isterse gelsin
Aleynaarslan Nazlikiz_ sancım şuan da var ama düzenli değil o yüZdrn gitmek istemiyorum yatırıyorlar hemen. Bu sabah kontrolüm var zaten o zaman söylicem bakalım nr diyecek
meryemyorulmaz Nazlikiz_ benim 30. Haftalardan beri oluyo, 39 olduk , gelen giden yok. Hayırlısıyla gelseydi.
LivaLiva Bizde 36+1 haftalığız o baskı bende de var tuvalete kalkarken bile sanki çocuk çıkıvercekmiş gibi oluyor o ağrı girdiği an vücudumdan ter çıkıyor çok fena dün doktordaydım söyledim hepsini ama hepsine normal dedi bakın doğurucam çok kötüyüm sabaha kadar uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum dedim ama herseye normal dedi nts ye de hiç girmedim 🤷🏼♀️ Ayın 17 sinde alırız dedi daha önce de birşey olursa suyun filan gelirse hemen gel dedi o kadar
Ranisim21 Nazlikiz_ 37+6 olduk ağrı var ama düzensiz bazen çıkacak diyorum ama yok nst de sancı da var demek yeterli değil pazartesi kontrolumuz var bakalım 😊
Nazlikiz_ Ranisim21 yaa hadi hayırlısı bende salı günü nst ye giricem inşallah oğluşum geliyorum der 😍
AliyeAsel Nazlikiz_ ayy ayıp ediyosun canım hissetmez olurmuyum kasıklarım ağrıyor dediğin gibi bide sürekli altıma kaçıracakmışım hissi var sütüm geliyor sürekli ve ishal başladı doktor 17si dedi ama ben hissediyorum erken gelicek kızım 🤗
ZeynepKara Nazlikiz_ hayal kırıklığına uğratmak istemem ama benim bebeğimin başı 34 35. Haftadan beri öyle 39+2 deyiz ve hala gelmedi 🤦🏻♀️
Maya1903 Nazlikiz_ 38 haftalık oldum ama haala sancım vs yok hareketliyim oysa sadece wc ye çok gider oldum çok su içiyorum belki ondandır bide bazen adet olcak gibi hafif bi Ağrı oluo o kadar kızım inmedi gibi gelio 😔 nst ye de hiç gitmedim dha
Nazlikiz_ Maya1903 ben indiğini hissediyorum sertlikte var tuvalet meselesi zaten artık okadar yoruyorki uyku falan kalmadı
Yaseminkaya Nazlikiz_ Ben bu durumu yasamaya basladiktan sonra dogumum gerceklesti hic riske atmadi haftanda gayet iyi