Nazlikiz_ 36 haftadayız başıyla aşağıya doğru vuruyor resmen karnımın altında başını hissediyorum bunu yaşayan var mı? Sizce doğum yakın mı bu bi baskı değil sadece bildiğiniz başını aşağıya itiyor bel ağrım çok fazla
DenizD Nazlikiz_ evet bende 38+3 üm başı kanala girdiği için yani doğum pozisyonunda oldugu ıcın öle hissediyorsun
gzemtum Nazlikiz_ bende aynısını hissediyorum ama bence kafasını oynatıkça oluyo Doğum yakın olduğu İçin değil bence
bbestw Nazlikiz_ geceleri özellikle.. sanki idrar torbamın üstünde 5 kilo ağırlık var dönerken yürürken kalkarken çok zorlanıuırm kanalda bebegm
Oglununannesi Nazlikiz_ evet hatta bugünde nst de inişli çıkışlıydı sancı bölümü iki kere 100 e vurmuş bi kaç kere 60-80 arası ama doktor çok güzel dedi gönderrdi ebe de sancı var dedi sık kasılmalarımda var ama sanırım vardır dr un bi bildiği🙄
Gokceecbn Bende çok hissediyorum bazen çok rahatsız edici oluyo 38+4 gunluguz ağrılarda yanında cabasi 😊
Nazlikiz_ Ebrucukm heh aynen böyle ağrı gibi değil okadar yumuşak bişekilde yavaş yavaş itiyor ki gdıklanma gibi acaba doğum yakınmıdır
Gokceecbn Nazlikiz_ valla bende aynısını düşünüyorum tamam diyorum yolda geliyo ama nst ye girince tık yok 😂😂
Nazlikiz_ Gokceecbn ya benim nst de inişli çıkışlı azcık sancımvardı doktorum bol bol yürü 38e kadargerçekleşsin doğum dedi
Nazlikiz_ Oglununannesi yaaa ne güzel salı günü gidicem bende inşallah benimde öyledir okadar hareket halindeyimki bu tempoya gelmeli bence 😀
DenizD Nazlikiz_ bu bol bol yuru her doktor soyluyo dogru bırsey demekkı hastanedede yurutuyolar cunku hep ama tempolu yuruyemıyorum yınede faydası olurmu acaba