AdenEva ikramomm bir destek alabilirsiniz bu konuyla ilgili o zaman. Çünkü bu düşünceleriniz aşırıya kaçmış ve daha şimdiden bu şekilde düşünüyorsanız 9 ay boyunca hem hamileliği kendinize zehir edersiniz hem de o stresle düşünmekten bebeğinizi etkilersiniz. Emin olun o stres koladan cipsten daha zararlı
ikramomm AdenEva bu kadar yapmıyorum aslında ama mesela ama sonra içime illa ki kurt düşüyor ondan dolayı sorup rahatlamak istiyorum 🥰🙏🏻
Happy_001 ikramomm valla yaw ne bu tawuk bile yumurta cıkarırken zorlanıyor bıraz dusncelrınızı asın ya yok artık daha neler calisan anneler var ıs yapıyor hamıle haliyle geliyor temizlik yapıyor ewınde onalra nıye bısey olmuyor hıc oyleu seyi mı olur
mirayveannesiii ikramomm Ben hamile olduğumu henüz bilmiyordum ve nişana gittim oyunluydu bizdede hep halaydır yani deli gibi oynadım 2 hafta sonra cmt kına pazar düğün vardı yine deli gibi oynadım kola cips vs abur cubur her şey günlük rutinimdi çok şükür bir şey olmadı çok fazla pimpirikleyince insanın psikolojiside bozuluyor o yüzden çok düşünme canım iyi düşün bir sorun olacağını düşünmüyorum şuan hamilryim hala canım çektiğinde ara sıra bir bardak falan içiyorum kola
ikramomm mirayveannesiii bende öyle aklıma takıldı doğal olarak korkuyor insan teşekkür ederim yorumun için 🥰🥰
Miniqimm160821 ikramomm Bebek ilk 3 ay içerisinde yerleşir ve senin vücudun da ki depodan besin çeker sen şuan oluşum aşaması diyorsun ama senin anlamadan önce 15 gün içerisinde kese oluşturup keseye düşürüyor bebeği yani korkma ben hamileymişim haberim yokken kayınbabamı hastanede koştura koştura gezdirdim 1 hafta 110 kilo adamı ve sedye ile sandalye ile gezdirdim tek başıma koştura koştura çok şükür şuan 19 . Haftadayım ve iyiyiz sen bundan sonra bebişin için dengeli beslenmeye özen göster çok yememeye çalış hiç yeme demem canın isterse azcık da olsa ye hayırlı olsun inşallah canım 🤲🏻🥰
ikramomm Miniqimm160821 inşallah kuzu sağlıklı olsun bebişin ve sen bende pazartesi bakıcam bakalım kaç haftalık avokado önerilmişti daha önce ki hamileliğimde de bakıcam bakalım ama yoğurt dışında nasıl yenir fikir sunabilecek var mı 🥰
smmamoms ikramomm ben halı yıkadım, koltuk yıkadım, sigara kahve öyle içiyordum ki meğer hamileymişim haberim yokmuş ama sağlıklı olan zaten her türlü tutunuyor canım. Bunları asla düşünme ilk 3 ay su bile içemedim ben yediğin içtiğin bebeğe gitmiyor bile
ikramomm smmamoms bende öyle diyorum keşke erken öğrenmeseydim de bunları kafama takmasaydım takıpta bebeğe zarar vermek istemiyorum 😁🥰
Miniqimm160821 ikramomm İnşallah sağlıkla sıhhatle tutunur ve kucağına alırsın canım 🤲🏻 Ben hiç tüketmedim avokado yu o yüzden bişey diyemiyorum canım 😇
Sld-kocbay ikramomm kuzum bu kadar teferruatlı düşünme allahın izniylr hiç vir bir sey olmaz şimdiden bu kadar takıntı yapma 🙏 korktugumuz sey basımıza gelir 🙏 işllah bir sey olmaz
Mltm07 ikramomm 😅 29 haftalığım bütün gün gezdim tatlı yedim hamburger yedim kahve içtim .. bunlar yüzünden düşmez merak etme zaten bebek senin depolarından besleniyor
Mltm07 ikramomm eğerki döllenme düzgün olduysa zaten senin yapabileceğin birşey yok zıplasan hoplasanda tutunur eğerki olmadıysa sen ne yapsanda tutamazsın bir düşüğüm var ondan biliyorum 3 hafta yattım eve temizlikçisi aşçısı ayrı geldi sadece yattım yinede düştü çok sağlıklı beslendim bundada ilk üç ay çalıştığım kariyerime devam ettim aşırı stress kötü beslenme ama bebiş çok sağlıklı önden bile gidiyor o yüzden sen kendine iyi bak ☺️
Havvaa77 ikramomm Cipslerin yapıldığı fabrikalara gezmiştik biz gezi üzerine sonrasında ben kendim de gitmiştim. Gitmeden görmeden önce çok berbat yerler pis yerlerde üretiliyor sanardım çünkü küçükken hep öyle empoze etmişlerdi fakat gidip gördüm emin ol çok temiz yerler cipslerin üretildiği yerler. Ama Cola nasıl bilmiyorum 😃