Sahin1 4 kere aynı şeyi yaşadım 2 kere serum taktılar 180 bazen de biraz daha yüksek çıkıyor. Genelde bir sorun olmaz ama oladabilir dediler şuan 37+6 dayım moralim çok bozuluyor artık. Karşılaşan var mı cevap verirseniz çok sevinirim
ikikuzuannesi_18-21_ Sahin1 susuz kalmış olabilirsin canım veya heyecan yapmış olabilirsin. 4 kere girince iyice stres olmuşumdur. Nst ye girmeden karnını doyur 1,5 TL su iç yarım saat yürüyüş yap biraz dinlen öyle gir
Sblatc Sahin1 ilk nst ye girdiğimde o an çok heyecanlı birazda stresliydim bu yüzden bebeğin kalp atışları da hızlıydı. Ebe heyecanlı mısın demişti bana. Sizin de böyle bi şey mi oldu acaba
Gozde939e99e Sahin1 canim.bendede aynisi oluyor bu hafta erken gel tekrar baglicaz nstye dedi yani okadar karisik cikiyorki yuksek dusmuyor bana serum takmadilar bakalm bu hafta nasil olacak umarim.sirf buyuzdn sezeryana aliyorum.demez doktorum
Sahin1 Gozde939e99e özel hastanede beni alıyordu devlete gittim orda alırız bebeği demediler inşallah sağlıkla gelirler
Melek3 Sahin1 benimkide dümdüz gidiyor sabit 37 .haftadan beri böyle bir sorunla uğraşıyorum sürekli nst cekiliyorm sabit sdumduz 150-ya da 160 da oluyor canını skma olası bir durumda doğuma alsalar bile haftan çok iyi
Hazella Sahin1 arada bir cikis oluyosa normal diye biliyorum benimde arada oluyo normal diyolar hareketlerindem dolayi