Hilal-95 Nur2434 çabalıyorum diyeblırım🤣🤣 beceremıyorum ama sanırım çok acıyor bıde karnım taş kesiliyo 🤦🏻♀️😀
aybkaslan Nur2434 Ya enteresan bir durum var ki ben doktoruma sordum başlayayım mı diye doktorum da perine masajının bir etkisi yok ama sonuçta masaj zararı olacak bişey değil yapmak istersen yapabilirsin dedi 🤔
Hilal-95 Nur2434 kantoron kullndım bikere zeytinyağ genelde ama mesela lavaboya gittidğimde oturarak daha iyi gibi ama genede zor eşime söyleyemiyorum genelde eşlere yaptırılıyomus da ben biraz cekınıyorm 🙈 bide bnm ellerım kucuk parmaklar kısa yanı arkaya doğru zor oluyor ama genede yağ yumusatır diye düşünüyorum
toocin Doktorum bana hindistan cevizi yağı ile yap dedi. Ben yapamadığım için eşime yaptırdım 😬 benimki doktor tabi onun rahatlığı var. Yani çekinmesi, korkması vs. yok.
toocin Nur2434 yapamamasına bir şey diyemem ama neden yaptırmayasın ki? 9 ay karnında ikinizin çocuğunu taşıyorsun. Yapacakları 10 dk sürecek bir masaj. Onu da yapıversinler.
Mervenurns Ben de yapmak istiyorum ama geç mi kaldım acaba 37.haftaya girdim bugün. Vajina ile makat arasını elimizle tabiri caiz ise oksayacagkz değil mi doğru mu anladım acaba
toocin Mervenurns hayır geç değil. Aynen o bölgeyi baş parmağınla yarım ay şeklinde popoya doğru esneteceksin/bastıracaksın. Normal doğumda kesi yapılmasını önlüyor.
Mervenurns toocin teşekkür ederim canım internette videolarını buldum bakarak yaparım artık ne kdar yapmak gerekiyor peki
toocin Mervenurns günde 10 dk yeterli. İlk günler biraz acıyor ama 3 günde falan alışıyorsun. Rica ederim 🙂