Tugcevemercimek Kızlar bebeğim 12. Haftadan beri karnımda yüzüstü yatıyor bugün 22. Hafta bitmek üzere detaylı ultrasona girdik ve yine yüz üstü yatıyordu doktor naptıysa döndüremedi başına gelen var mı döner mi sırt üstü pozisyona
Filizsaracc Tugcevemercimek yüzüstü yatması kötü bişey mi bende 17.haftada gittim doktora yüzüstüydü kızım lekelenmem oldu iki kere acaba sebebi bu mu
Happybsrn Tugcevemercimek ah benimki de 12. Haftada gittiğimde yüzüstuydü 17 de yine yüzüstü 19 da yine yüzüstü 😏😏🥴 detaylya kadar değişse bari pozisyonu ne zaman dönerler acaba yaa
Elsu26 Tugcevemercimek benim bebeğim de hep yüz üstü yatıyor o yüzden yüzünü göremedik bi kere döndü o sırada hemen burun kemiğini falan ölçtü tam renkli ultrasona geçti pat döndü yine 😂😂
ecemnas88 Bende 19. Haftadayım doktorum bana da bu hafta kontrolde yüz üstü yattığını söyledi bende bekleyeyim
Tugcevemercimek Filizsaracc benimkide kız ne zaman gitsem yüzüstü 🙈 doktor sorun değil döner diyor ama 12. Haftadan 22 haftaya kadar yüzüstü , ama lekelenmenin sebebi o degildir
Tugcevemercimek Happybsrn detaylı ultrason bugündü doktor o kadar uğraştı ki asla dönmedi baya rahatsız etti sola yatırdı bekletti yok dönmedi yüzünüde göstermedi 🙈
Happybsrn Tugcevemercimek kesin benimki de dönmeyecek 🥴 geçen 4d ultrason da yüzünü görebildik az buçuk 😂 detaylı yapıldı ama demi sorun olmadı
Tugcevemercimek Happybsrn detaylı yapıldı ama zor oldu çünkü bazı pozisyonları görebilmesi için sırt üstü olması gerekiyormuş bebeğin çok bastırdı görebilmek için buda benim canımı acıttı dönmeyince beni yan yatırıp diger organları görmeye çalıştı
Happybsrn Tugcevemercimek evt geçen muayene de bende sağa sola dönmüştüm, başı biraz vajina kemiğine doğru bir yerdemiydi ne bastırdı açıldı 😏
Mervepera Psikopatlar çünkü 😀 benimkide öyle 1 yüz üstü idi 1 de en son baş aşağı duruyordu Psikopat 🤣🤣🤣