Burcuoztrkk Benım 5.9 du ilk ogrendıgımde simdi hap kullanıyorum gecen saglık ocagında kan verdım 4.75 çıktı çok düşmemiş doktoruma söyledim 50 miligrma yükselttik sizde durumlar nasıl ya bide zeka gelişimini etkiliyo diyorlar allahım korusun ilk aylarda böyle yüksek olmasının bi zararı olurmu tecrübeli anneler bi fikir verin..🙄🙄
esrmhmt Burcuoztrkk yok 6 küsürdü benim 6. Aydayım 6 aydır düzenli olarak 50 mg kullanıyorum herhangi bir sorun doktorunada sorarsanda söyler ısrarla ilaç içmeyip hala devam edersen ancak problem olur çok takılmadan devam et düzenli kullan sorun kalmaz👍
SeymaYldrmAkpunar Burcuoztrkk Benim de 4.500 du Dahiliyeye gittim ilaç içiyorum 5 haftalıkken içmeye başladım 14 haftalığım pazartesi kontrolum var 1.500 düşmüş 2 gün önce merak edip kan testi yaptım. Düzenli kullandıktan sonra düşüyor. Kafanıza takıp canınızı sıkmayın.
bbestw Burcuoztrkk allahın izniyle bir şey olmaz her ay düzenli takip ettirin. Gebe kalmadan önceki ay 21 di her ay bazen 2 haftada bir doz yükselterek devam ettim ilaca şuan 34 haftalığım tsh 2 çok şükür..
SeymaYldrmAkpunar Burcuoztrkk Sabah aç karna içtikten yarım saat sonra yiyebilirsin demişti doktorun bende öyle yapıyorum.
Haticerol Bende haftada 4gun 75mg eutoroks 3gunude 50 lik içerek sonunda normal seviyelere indim ultrasonumda nodüller cikdi ama oda gebelikbittikden sonra tekrar bakılıp ona gore biopsi yapilacak