FatmaUnal 24+4 gunluk hamileyim kasinti dokuntu cok fenayim dr yatis verdi pazartesi sabah test yapilcak ama nasil dayancam bilmiyorum.cokkotuyummmm….
Sibel0330 FatmaUnal aynı haftadayız ne olduğunu bilmiyorum ama üstte kalsın die yazdım nasıl bişey bu dediğiniz inşlh iyisinizdir geçmiş olsun şimdiden
Sirince-anne34 FatmaUnal bende de kaşıntı vardı temiz çıktı sonucum 36 haftalığım ben. Gebelik koleztası 3.tremester de oluyor diye biliyorum inşallah sizinde temiz çıkar sonuçlarınız
Rabia123 FatmaUnal ben yaşadım 33 haftada yavaşça başladı ne olduğunu bilmiyodum 1 hafta sonra doktora gitmiştim tahliller falan derken o süreci de bekledim tam ilaç yazdı kullanicam derken 35 hafta da doğum yapmıştım. Doğumu tetikliyor genelde 3. Tremester da oluyor ama sizde erken başlamis her yerim deli gibi kasiniyordu elim ayak topuklarim tüm vücudum çünkü Ast Alt degerleri yükseliyor
Naz0 Bendede çok hemde çok kaşıntılar var, bugün kan tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı şükür ama gerçekten rahatsızim bu durumdan ya 🥴 35 hafta
FatmaUnal Benim.cok erken daha ama 2.trimesterda baslayabiliyomus.dayanilir.gibi degil kan temiz.ama baska tahlili varmis ona bakacaklar. Vucudum ufak ufak basladi dokuntu kasinti feci yayildi.ayak altlarimda avuclarda heryerimde var kasisam olmuyo kasimasam olmuyo.cok kotu biseyms
DAemiinee Bende 25+5 deyim bu aralar inanılmaz ellerim ve ayaklarımın altında kaşıntı oluyo tedirginim 18 inde doktora gidicem sorucam , sizinde sadece elleriniz ve ayaklarınız da mi oldu kaşıntı
FatmaUnal DAemiinee tek bacakla basladi sanda gogus altindan ayak altima kadar dokuntu doldu ihmal etmeyin cogalmasin