Kumpr 8+6 haftalık gebeyim iki haftadır çok yoğun mide bulantım var doktorum prilam verdi kullanıyorum ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm tavsiyesi olan varmıdır 🤦🏻♀️
Babydream Kumpr 8+1 den selamm🌸 aynı durumdayım prilam hiç birşeye faydası yok yani bana işe yaramadı. Elma,tuzlu çubuk,tuzlu leblebi,haşlanmış patate bunları deneyebilirsiniz☺️
Oya54 Kumpr benimde ikiz hiçbişey fayda etmedi .ayva yiyince sanki biraz duruyordu sizde deneyin .Ben şuan 13. Haftadayım hafifledi biraz ama tansiyon var hep
Minikmucizem0 Bende 6+6 yım ay u durumu yaşıyorum bir kaç gündür 2 buçuk yaşında da kızım var çok kötü bir durum çaresizim😥
Babydream Kumpr bende aynı durumdayım çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun🥲 bu arada isminizi görünce canım kumpir çekti😂😂😂
Kumpr Jan91 gece 2 tane sabah 1 öğlen 1 kullanıyorum ama hiç faydası olmadı iki kere hastanelik oldum serum iğne aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok zor geçiyor 😔
gulsuayan Kızlar ben de 9 haftalık gebeyim mide bulantılarım çok fazla ve prilam dr fayda etmiyor bir süre sonra geçer diyorlar ama bakalım inşallah
Kumpr Oya54 ayvayı da mutlaka deniycem benim de elim kolum kalkmıyor baygınlık geçiriyorum resmen bu günlerimize de şükür diyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
Yagmurdgdgn13 Kumpr kelin ilacı olsa önce kendi basına sürermiş 😁canım benim de 4 ayım böyle geçti su içerken bile kusuyordum. İlaç falan kullanmadım ama doktorun tüm tavsiyelerini denedim hiç biri hiç bir işe yaramadı çubuk kraker leblebi iyi geliyormuş. Ama inanın nr yapsak da bi kaç ay böyle geçmeye mahkum.