Ocak2022 Selam kızlaar 🍀 sabahtan beri dışarıda beşik arıyorum bulamadım 😔 trendyoldaki beşikler çok güzel gözüküyor alan arkadaşlar var mı memnun kaldınız mı? Sepet beşiklerden düşünüyorum ahşap yada mdf olanlardan
Aasya Ocak2022 G&G beşik aldım bebişimz daha doğmadı ama çok güzel duruyo her seyı ıcınde 1200 gıbı fıyata almıştık hepsiburadadan
hilalmevsim_3467 Ocak2022 Babycom ahşap tekerlekli beşiğim pazartesi sipariş verdim hepsiburadadan çarşamba günü geldi eşim 1 saatte kurdu ben çok beğendim tavsiye ederim 😊
Didemmmmm Ocak2022 canım ben Trendyol dan Kiwi markadan sleeper All in one naturel ahşap beşik aldım . Kullanımında boyutu da gayet iyi ve saklanabiliyor. Kendi yatağı bana ince geldi İçine babynest koydum . Çok güzel oldu.
alparslanannesii1661 Macerena sipariş verdigim gunun ertesi gun geldi ancak ben ankaradayim aldigim yerde ankaradaydi
Mervediz1 Ocak2022 https://ibb.co/TgBTPB0 Bu beşiği tercih ettim bende Hepsiburada dan heyner beşik diye geçiyor mdf şuanlık çok memnunum görünüşü falan çok güzel tekerlekleri var istediğim odaya götürebiliyorum ☺️