[silindi] Elifars1 Herkesin aynı olmuyor. Burada ekşi aşermek erkek çocuk demekmiş. Karın topluğu. Yüz güzelliği. Bebeğin sağda olması yine. Bunları yaşadım fakat kızım olacak 🌸
Mevaninannesiii Elifars1 ilk gebeliğimde aşırı derecede tatlı yiyordum ye tatlıyı dogur hakkıyı derler ama bende o tutmadı kızım oldu 🙈 ikinciye gebeyim pazartesi cinsiyet öğreneceğim. Aşırı derecede ekşi acı baharatlı yiyorum🤷
Nazli_ayar Elifars1 canım hep ekşi istiyor diye kız diyolardi ama erkek oldu. Karnın toplu oluşuda ilk zamanlarda belli olmuyor. Cinsiyeti öğrenmiş oluyoruz sonra karnımız çıkıyor.
Ceylin680 Elifars1 O pek belli olmuyor.benim ilk kızda tatlı ekşi hersey i yiyodum.bu seferde kızım olcak hem eksiden hem tatlıdan tiksiniyorum mandilina bile normal tatta ise yiyorum .şekerli ve eksi yiyince bulantım oluyor.
Elifars1 Bende sürekli ekşi ve tuzlu aşeriyorum mide bulantım yok ayaklarım cok usuyor erkek dıyorlar. Saglıklı olsun tabı kı ama kız bebeklere zaafım var daha 5 haftalık cinsiyetıni cok merak ediyorummm🙈