demethanim Canlar, burada yediğim isim linçinden sonra yeniden geldim bu sefer linçsiz temiz bir başlık açtım ciddili soru sorucam 😁 Hurma Yemeye ne zaman başladınız? Bir de açılma egzersizi squat falan gibi şeylere ne zaman başladınız? Şimdiden teşekkürler 😘
Didemmmmm demethanim canım ben 4. Ayran itibaren pilates yapıyordum. Doktorum 35. Haftadan itibaren günde 5 tane hurma yememi, bulursan da Günde bir tane cennet hurması yememi söyledi. 37 de gittim ozaman da ananas ve ahududu çayı içmememi söyledi. Squat sayılarımı çoğalttım. Pilatese devam ediyorum.1 saate yakın yürüyüş yapıp merdiven inip çıkıyorum😉
34Kubra demethanim 34 ten beri 3 hurma yiyordum 36 da doktor 5 e çıkar dedi. 34 den beri egzersizleri yapıyorum ama hiç bir belirtim yok bebeğin gelmesine dair . 😬
Seross10 demethanim hangi hurma olmalı acaba bir çok çeşit hurma var malum. Aktardan ben de alıcam 34. Haftamda ama hangisi olduğunu öyle almak istiyorum. bilginiz var mı bu konuda
mdnsng35 Hafta da başladım hurma yemeye ben. 40 haftalık oldum ama tık yok 😂 Squat ve yürüyüş yapıyorum. Ama doktorunuza sormadan yapmayın derim. Bebişin kafası aşağıda yani “baş geliş” olması gerekiyor squat yapabilmek için. :) mutlaka doktora sorun egzersiz yaparken. Çünkü bu egzersizleri yaparken amaç bebişi aşağı çekmek. Doğal olarak ayaklar aşağıda olursa ayakları daha aşağı çekiyor oluruz 😊
demethanim mdnsng35 bebeğim doğum pozisyonunda, herşey normal çok şükür, ben de egzersiz yapıyorum normalde de, günde en az 40 dakika yürüyorum. Bu ara başlasam iyi olur. Doktoruma da danıştım o da egzersiz yapmaya devam dedi ☺️
demethanim Didemmmmm hmmmm başlasam iyi olucam o zaman hurma Yemeye.. 👍🏻 egzersizi de daha arttırmam gerekiyor
Didemmmmm demethanim ben pilates topu ile kanka oldum 😂 bi anda sayıları çok yapamasam da gün için de ara ara yapıyorum. Özellikle squat I arttırdım