BirPatiSever Kızlar ilk gebeliğim hiç bir fikrim yok. En önemli kriterim hafif olması. Ağır taşıyamıyorum, bel ağrım oluyor. Çok gezdiğim için taşıma katlama sorunu olmamalı. Arabamda çok yer kaplamamalı. Tek elle katlananlar varmış. Bi de puset takılabilir olsun. Parası önemli değil kaliteli ve kriterlerime uygun bişey arıyorum. Var mı tavsiyeniz
Fulyaaa1 BirPatiSever bende belirttiğiniz gibi arıyorum ama travel olup ağır olmayan yokmuş diye duydum :)
Minekorkmaz BirPatiSever gb pockit plus tavsiye ederim hafif ve yer kaplamıyor. Puset için ayrı aparatları var satın alıyorsunuz aparat ve puseti ama kaliteli ve rahat kullanışlı tavsiye ederim
Jan91 BirPatiSever ben buldum, greentom classic, henuz almadım ama alicam, cok begendim, hem hafif hem hantal değil, hem 3 pozisyonu var, ama puset takilmiyor
KdryFth BirPatiSever ben joker baby nin kendi ürünü olan bebek arabasını aldım yarı baston sistemi çok iyi bi ürün inceleyin derim
Esraaer Kraft time x modelini aldım canım bende minyonum pusetini ve yahut çocuk büyüdükten sonra takılan aparatı çıkardığında elime alıp taşıyabildiğim bu araba oldu kanz Good plus vs. Hepsi ağır geldi bana kesinlikle deneyip alın çift yönlü ayrıca tabi ki daha hafifleri de vardır ama travel sistem olup en hafif olan bence bu model diğerleri baston model puset takılmıyor ayrıca arabamız küçük katlandığında da küçük olabilen bi arabaydı o yüzden tercih ettim YouTube’dan videolarını izleyebilirsiniz jolie markayı da çok övdüler ama bana aşırı ağır geldi 🤷♀️Tercih ve bütçe meselesi
HollyMolly Jan91 greentomlara puset takılıyor:) ama iki marka takılıyor maxi cosi ve baby safe sanırım. Ben klasik modelini pusetle set olarak aldım da o yüzden yazayım dedim.
BusraTass Benim hep baktığım en önemli nokta hafif olmasıydı. Çok aradım. Ve nihayetinde babyhope markasının travel olanını aldım, inan puseti o kadar hafif ki. Hep kıyasladım diğer pusetlerle, çok fark vardı.
Sbl-Brls Bizim kriterlerimiz de sizinkilerle aynıydı. Uzun araştırmalar sonucu Kraft onyx bebek arabasını tercih ettik. Puset ile birlikte satılıyor ve 2 adet aparatı ile puset takılabiliyor. En beğendiğim özelliği ise oturma aparatı ile birlikte katlanıyor ve çok az yer kaplıyor. Ayrıca travel sistemler hantal olduğu için belli bi süreden sonra baston tipe geçme ihtiyacı duyuluyormuş, bu araba biraz daha baston tipe yakın olduğu için tekrar değiştirme gereği duyulmaz önerisi ile aldık. Daha kullanmadık ama özelliklerini beğendiğimiz için şuan çok memnunuz inşallah kullandıktan sonra da fikrimiz aynı olur 😇
Meriiih BirPatiSever şu chicco nun yeni çıkan goody plus var ya o nasıl sizce ben de ona bakıyorum ama? Pusetli olanın fiyatı biraz yüksek geldi ama acaba travel olmayanından alıp başka daha uygun da puset mi alsam diyorum. Yenidoğan için uygun oluyormuş sanırım onlar da.
BirPatiSever Meriiih şimdi inceledim de öneriler içinde en çok beğendiğim bu oldu aslında. Biçok kriterimi karşılıyor ve 7 kiloymuş travel olanı. Daha hafifini bulamazsam bunu düşünebilirim teşekkür ederim ☺️Yine de yeni önerilere bakmak lazım
Gunesim1 BirPatiSever çift yönlü olmasına çok dikkat edin ilk aylar için size bakması daha sonrali aylar da dışarı bakması önemli