Serpiloral Dün sabah hastaneye yatırıldım kanamam olduğu için bugün de hastanedeyim dünden beri 4 üncü serumum bide doktor endol 25 mg kapsül yazdı 5 gün kullanacaksın 6 saat ararla dedi yarın taburcu olucam endol 25 mg kullanan varmı?
Papatya-Kokusu Serpiloral Ben kullandım canım makattan kasılma ağrıları kesmesi için vermişti plesentamda açıklık vardı kanamam olmustu enfeksiyon kapmasın diye vermişti kanamam bitince kesti
Serpiloral gldn065807 Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin endol kullanan oldumu peki internetten yorumlara baktım su azalması falan oluyormuş endol hap hakkında oldukça olumsuz yorum duydum.
Serpiloral Beyzabzr iltihap kapmışım endol yazıldı 5 gün kullan dedi ondan sonra yanıma gel dedi iç çamasuru pamuklu giy gün içersinde de orayı temiz tut dedi
Serpiloral bebisin_annesii bana fitilini vermediler 25 mg ilacını verdiler 6 saat arayla kullanıcakmışım
Serpiloral Pirayeada 6 saat arayla kullanıcaksın dedi 5 gün boyunca ondan sonra yanıma gel dedi doktor
Papatya-Kokusu Serpiloral Kullan kuzum zaten zararı olduğunu düşünse vermezdi gerçekten etkili benim ağrımı 2-3 güne kesmişti