Tontikannesi Mardin’in en iyisi sanırım araştırmama göre en tercih edileni olmuş cihazları nasıl yeni mi ortamı temiz mi? Cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi?
Htcmcht Biz her ay kontrole gidiyoruz. Cinsiyetini memleketimde öğrendim ama çok ilgili ve güler yüzlü işinin hakkını veren bi doktor tavsiye ederim gitmenizi 😇
Tontikannesi Htcmcht mardin parkta bilal beye gitmiştim yatmamla kalkmam bir oldu hiçbirşey anlamadım şimdi bu doktora gitmek istiyorum 12. Haftama giricem biraz daha bekleyip temi gitsem cinsiyeti öğrenmek için
Htcmcht Tontikannesi Muayene ücretinden haberiniz var mı bu arada park hastanesi ile aynı değil çünkü
Htcmcht Arkadaşım çok önermişti aslında Bilal beyi güzel ilgilendi demişti ama M. Emin kadr değildir bence. 12.haftada cinsiyeti öğrenmeniz biraz düşük olabilir yeni gittiyseniz kontrole biraz zaman geçtikten sonra gitmenizi tavsiye ederim.
Tontikannesi AselinAnnesi22 iyi erken söylüyor demekki tabi bebeğin duruşuda önemli Sağlıcakla kucağınıza alın inş
Htcmcht Kızlar peki Devlet hastanesinde doğum yapan var mı yada doğum yapan bi tanıdığı, memnun muydunuz?
Tontikannesi Htcmcht devlette bi kontrole gittim Sercan beydi iyi kibar dı ama gel görki ortamı çok kötü devletin doğumu bilmiyorum tabi ama hijen sıfır giren çıkan belli değil
Htcmcht Bende bi kere gittim kontrole gayet iyiydi doktorun ilgisi ama çok kalabalık tek sıkıntı bu 🙄
Tontikannesi Htcmcht aynen doktor iyidi sizinki hangisiydi devlette harika hanım var onada iyi diyorlar
Htcmcht Tontikannesi Gökhan Gülyaşardı bizim gittiğimiz şimdi Sevcan Sarıkayaya aldık randevuyu bakalım o nasıl birisi