aysefatma12 Hafta fazla kilo almısım acil olarak zayıflamam lazım veya kontrollü gtmem gerek yardımcı olabilecek ne yapmalıyım ? Diyetisyen varmı önerilen
Nazli_ayar aysefatma12 Doktorunuz zaten bir diyetisyen önermiştir. Hamile olduğunuz için kendi kendinize diyet uygulamaniz bebek açısından sağlıklı olmicaktir. O yüzden gitmek istediğiniz hastanedeki bir diyetisyene danışabilirsiniz.
Serpil-Harun21 aysefatma12 belki şekeriniz de vardır o yüzden çok alıyorsunuzdur ben 36haftalıkğım sekiz kilo aldım henüz o bile çok fark ediyo
rgk aysefatma12 Benim diyetisyenim gaye başkurt instasına bakabilirsiniz. 35 haftalığım 5 kilo aldım, ben memnunum ilgisinden ve bebeğin gelişiminden
Lulikli aysefatma12 hamileliğe zayıf başladıysanız o yüzden almış olabilrisiniz. Daha zayıf hamile kalanlar bi tık daha fazla kilo alabiliyormuş
Lulikli rgk valla ben de 50ydim hamileliğimi öğrendiğimde bi anda 52ye çıktım 🤣🤣 şimdi 22+3üm 56.5 oldum 😁 şeker yok şükür ama ilk 3 ay gece bile 3 kere uyanıp yemek yiyordum açlıktan o ara çok kilo aldım malesef.
Ozlemclr aysefatma12 Alakasiz ama merak ettim cinsiyet i öğrenebildiniz mi ? 😍 Ben de 16 haftaligim biturlu ogrenemedik
aysefatma12 Ozlemclr bugunöğrendik tam 16 haftalık oldum :) bazen göstermeye bilmiyor arkadasım 18de öğrendi
Ozlemclr EsraGlgr maşallah canim ya bakalım benim ne çıkacak bende hiç kilo almadim bulantılar müsade etmedi bulantı hapı almasam hergun kusuyorum valla
Celasunz aysefatma12 Instagram dan Merve Aksoy gebe diyetisyeni var ben hamilelikten önce gittim ve 6,5 kilo verdim şimdi 4 haftalık hamileyim ve devam edicem sende görüş bence ☺️