oksnasln Benım butun kontrollerım herseyım normal doktor hiçbir sorun beklemıyorum ama sadece testte hcg biraz yuksek cıkmıs dedı ıstersen anne kanında dna yaptırmanıda onerebılırım ama ondada bısey cıkacagını dusunmuyorum dedı bu tarz bısey yasayan var mı?
Fadmet oksnasln bi grafik var onun yanında oranlar yazmalı mesela 1:1000 gibi o raporda nasıl çıktı riskiniz ?
Pnaar34 oksnasln benim de ikili de betam yuksek cikmis bana dortlu yapalım dedi 16+4 de dortlu yaptirdim bir gun sonra sonuclarm cikti ve degerlerimin normale dondugunu soyledi cok sukur temizdi yani. Bence icini ferah tut stres yapma 🌸
oksnasln Fadmet yani evet ben renkli ultarsonda hıc bı sorun gormedım ense ve burun kemıgınıde cok normal olctum cocuktada herhangıbır sorun beklemıyorum ama oneririm onermezsem ben hata yapmıs olurum ama bıseyde beklemıyorum dedi
Fadmet oksnasln anladım canım inşallah hiçbir sorun yoktur sağlıklıdır. Duyduğuma göre biraz pahalı bir testmiş bi araştırıp bak istersen 🌸
Balbocegmm oksnasln google a hızlı resim yüklene yazıyosunuz oraya fotoğrafı yükleyip burdan linkini paylaşıyorsunuz