MelissaKaplan Yaseminztrkzcan bilmiyorumki bebeğin kilosu iyi ama ben almadım hiç kilo 59 kiloyum şuan fit bir hamilelik yaşıyorum 🤭
YeninesilAnne Hicrandgndmr amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi 😊🙏🏻
Polikistikanne 24. hafta 11 kilo bence rekor bende 🤷🏻♀️ Ekmek hastası bir insan olarak tartıda şoku yaşadım ekmeği bıraktım ama bundan sonra ne fayda 🤦🏻♀️
HasretEmre Annesiveoglu inan bende anlamadım kusmam var ama safra kusuyorum çok fazla bsey de yemiyorum sadece çok sık acıkıyorum eşim normalde yediğin gibi yiyorsun diyor ama almışım bide ben kiloluyum işin kötüsü 72 ile hamile kaldım napcam bilmiyorum 😔
Annesiveoglu HasretEmre bende 51le hamile kaldim 4 - 5 kilo civari aldim ve agirlastigimi hissediyom istahim acildi cok yiyorum. 20+4teyim
Maviii Helino bende hiç kilo vermedim ay aynı kiloda kalmak ne zormuş 😆 23. haftamıza gireceğiz, 2 kilo aldım daha
Nilveannesi Elifmena 17+6dayım. Henüz 1 kilo aldım. Ben kilo almıyorum ama bebeğim olması gereken şekilde ilerliyor çok şükür 🙏🏻
iremby Hamiss5 normalde 56-60 arasi gidip geliyordum en son 60 falandim herhalde. Ilk hamileligimi ogrendigimde 5 haftalikti 60tim. Simdi 67 oldum 14+5.
HalimeElifYilmazKurt 31+1 3 kilo aldım 1700 bebek gerisi suyu kesesi vücut olarak almadım ama ilk hamileliğimde 12 kilo aldım oda 4500 kg oğlumdu sezeryan olmasına rağmen doğum yaptığım gün 10 kg gitmişti
Efnan18 YeninesilAnne aynen ben de çok faydasını gördüm 39+4 üm hala sanki hamile değilim ama tabiki son zamanın sıkıntıları çok yoğun bu aralar doğmak bilmeyen bir nazlı bir kız var içimde 😍 sana maşallah valla canısı kuş gibi 😍😍😍