Eveettttttt nerden başlasam ki 😁Bir eylül ayında 😁😂 Tam tarih bilmiyorum ama ben evimi dip bucak temizlemeye başladim.39.haftamin icindeyken 40.haftaya geçerken😁Ufaktan lekeler gelmeye basladi yorgunluktandır dedim.Sonra bi iki gün devam etti sonra beyaz nişanım geldi normal dogum bekledigim için doktora gitmedim.Sancılarımın sıklaşmasını bekledim.Sancılarımda olmaya başladı bebek toplanıyordu süre tuttum 10 dakikaya bi geliyordu.Korkutmak istemem ama öyle acı veriyordu ki o sancı 2 gün böyle geçti bu 2 gün icinde acile gittim açılmam yoktu ama sancım var.3 gün 5 dakikaya bi olmaya başladı baktik hemen doktoruma gittim sabahın 7 buçugu 😂 şansıma doktorum nöbetçiymiş o gün. Baktım 3 cm açıklık var ben nasıl acı içindeyim sormayın dayanacak gücüm kalmadi bu 3 gün içnde ne su içtim ne yemek yedim o kadar kötüydüm neyse doktorum dedi beklemen gerek ilk doğum zorlanabilirsin dedi.Ve beklemen gerek dedi açılmanı.Ben artık dayanamadım ve sezeryana alın dedim.Neyse işlemler yapıldı ben girdim sezeryana 10:5 te miniğim doğdu.Herşey iyidi ilk ayağa kalkınca zorlandım acı çektim ama sonra bikaç gün içinde ayağa kalktım.😁💞💕💞 Ama minjğim için herşeye değer.Doğum yApacaklara Rabbim yardım etsin @🙏🙌