bd1 Bugun knturolumuz vardı 31+4 deyiz 2500 cıktı ve 35 haftalık gibi dedi yanı 4 hafta önden gidiyo bu kadarı cok dedi başına gelen varmı bebek için iri baya dedi normal doguramasın dedi doktorum. Bide aclık tokluk şekeri istedi benden lütfen cvplarınızı bekliyorum
Gultene bd1 benimde bugün kontrolüm vardı 1700 kilosu normal dedi 31 + 4 bende ama ultrason dan farkediyor boşuna sıkma canını tam kilosu doğumda çıkıyor
tco bd1 mahsallahi varmis sizinkinin. Bizim 31+2 de 1700 gramdi doktorim tam haftasinda dedi. Seker yuklemesi yaptirmamismiydin
bd1 Gultene ben bi ay önce gittimde 1500 demişti o zaman bişey demedi ama bugun baya iri bi bebebk dedi işte korkuyorum şeker falan varmı acaba
bianneyimm bende 30+2 de gittim bebegin kilosu 2 kg 780 gr cikti doktor masallah sen hic kilo almamasin dedi gercekten de arkadaslar ben hic kilo almadim tam tersin 5 kilo verdim gorenler karnin cok kucuk zayifsin hic şismesin 3 aylik hamile gibisin diyenler var 😄😄
tco bianneyimm 30+2 demi 2kg 780 gram 😱 . Hay mahsallah. Doktorunuz normal mi dedi. 5-6 hafta onde olmasi lazim bu kiloda
Prensannes bianneyimm anormal degıl mı 3 kıloya yakın cok fazla ve evet 1 hafta degıl 4/5 hafta önde bana tuhaf geldı
hostesanne 32. Haftasında kilosu 2540 boyu 49 cm. İlk ayından itibaren önde gitti değerleri hep. Kafa büyüklüğü 36. Haftayla uyumlu. Şeker yüklemesi açlık şekeri herşeyim kontrol edildi fakat geçerli bi neden bulunamadı. Genlerinde varsa eğer irilik 😁 37. Haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum çatı muayenesinden sonra karar veririz dedi Doğum yöntemine.
bd1 tco yok yaptırmamıştım oyuzden bi aclık tokluk şekerine bakalım dedi aclık toklugu yatırmıştm o normal cıkmıştı ama ilkinde
Habibi Bizde 32. Hafta da kontrol e gittiğimizde 2.500 iri bebek dedi, bir sonra ki muayeneye göre sezaryen yada normal mi olacak öğreneceğiz. Haftasına göre önde giden bebekler erken mi doğar acaba? Bilgisi olan var mı?
tco bd1 genelde iri bebeklerde gebelik sekerinden suphe ediyorlar. Gerci esinde sende uzun boyluysan bebiste uzun iri oluyor belki ondandir😊
bd1 tco eşim uzun boylu cok kilolu degil bende 1. 59 boyndeym ama tombigim orası var bebekkende 4.500 dogmuşum sanırım annesine cekiçek ogluşum 😊
Epelinkiran Benimde 30haftalıkken 1750di ve doktor bi hafta önde gidiyo demişti. Haftaya 32 olcam bakalım ne kadar olmuş