Sblut23 Kızlar sezeryan doğumdan hemen sonra kanama oluyor mu? Depend işe yarıyor mı yoksa ped de aynı görevi görüyor mu? Son olarak da depend kilot tek seferlik kullanım mı? Yani tuvalete gittiğim zaman tekrar kullanabilir miyim ? Ona göre alayım
tugbadugan0000 Sblut23 sezeryandan hemen sonra kanaman oluyor, doktorum bana deepend takma dedi cunku dikişlerim vardı ustunu kapatıyodu, bez verdi iç camasrma onu koydum ama bikac saat sonra deepend kullandım çünkü daha rahat, cok ise yariyo ve asla sızdırmadı
Lulikli Sblut23 benim doktor sezeryan doğum olunca depend istemedi. O yüzden almayacağım ben normal ped tercih etmeyi planlıyorum sezeryan olursam
Kusciviltisi Sblut23 yeni doğum yapmış biri olarak ped asla diyorum.. depend hayat kurtarır 77 kilo ile L beden tam oldu
tugbadugan0000 Sblut23 gunde iki kez degistirsen yeter, kanaman cok fazla olursa degiştir ama az olursa iki kez yeterli
Feyza-nur Sblut23 orkid gibi düşün ne zaöan dolarsa o zaman kişiden kişiye değişiyor kan gelme yogunluguna baglı
Denizyildizii Sblut23 yeni doğum yaptım. Kanama ameliyat sırasında başlıyor. Depend çok rahattı. Yara yerine temas etmiyor üstünde bant oluyor zaten. Külot tek kullanımlık
Merveee34 Sblut23 ben 4 sezaryen doğumda da normal gece boyutunda ped kullandım çok rahattım . Depend herkes çok öneriyor ama ben denemedim