incimercan Eslemmiraaa ayyy böyle yolun başındakileri görünce…🥲o zamanlar kusmaktan içim dışıma çıkıyordu, geçti Allahtan ama 4 aydan sonra 🤢 şu an 33+5 oldum🎉
Eslemmiraaa incimercan inanın bende bu haftaları geçip son aylara gelip kavuşmayı istiyorum çok şükür sizin az kalmış sağlıcakla gelsin bebiş💖😍
Babydream Eslemmiraaa 8+1 haftalık hamileyim sürekli bunaltım var o yüzden bırakın aşermeyi gözüm hiçbişey görmek istemiyorum😣 sürekli uyumak istiyorum🥲 ara ara kasık ve bel ağrılarım var☺️
Babydream Ecehakanay ayy bu beeeennn 😂 kendimi gördüm bende 8+1 gözümü açtığım gibi bunaltım başlıyor kabus gibi oldu hayatım resmen bu bunaltıdan 😓 çok zorlanıyorum😓
Minelbebek 7 haftada bulantılarım başladı ara ara kusma oluyor malisef , suan 9 hafta 2 günlüğüz inşallah geçer
H-atun 9 . Haftayım koku hassasiyetim bulantım var benimde. Kusmuyorum ama sanki onu yapsam rahatlıyacagım gibi 😅
Eslemmiraaa H-atun bazen o banada oluyor ve acıktığımda çok tansiyonum düşüyor hemen bişi yemem lazım miğdem ekşiyor
Sibel2603 Kızlar bende 5+2 günlük hamileyim. Hamile oldugumu öğrendiğim zaman yaklaskk 1 hafta kadar sag kasık agrım oluyordu ama iki gündür hic kasık agrısı yasamıyorm normal mi
H-atun Sibel2603 çok normal bende aynıydın Regli zamanımda agrılarım oldu regli agrıaı gibi ara ara oluyo yine ama çok anlık 5 dakika kadar misafir olup gidiyor😊