gkg1029 Kızlar çocuk için doğum parası veriliyormuş sosyal yardımlaşmaya başvuru yapılıyomuş süt parası içinde mi aynı yere başvuru yapıcaz Birinci çocuğa 300 tl verdiklerini biliyordum süt parasını bilmiyorum bilen var mı ??
Poyrazinannesii1 gkg1029 cnm doğum yaptıktan snra SGK ya gidip doğum belgen ve kimlikle git direk sisteme düşüyor hesabin varsa hesaba yatryolar bu kadar
SayeMom gkg1029 süt parası yardım olarak soruyorsanız 144 hattıyla görşebilirsiniz, sigortalı çalışansanız emzirme ödeneği için çocugun dogum tarihinden geriye dönük 1 yıl içinde 120 gün primin var ise 232 tl ödeme alırsın
Elfelf475 gkg1029 süt olanı bir yere gitmeden alıyorsunuz PTT den e devlet üzerinden yatıp yapmadığına bakın hastane başvuru yapıyor Doğum parasını ben de bilmiyorum nereye nasıl başvuruluyor acaba
Ceylin680 gkg1029 binalar birbirine yakın oluyor genelde internetten net adres öğrenebilirsiniz..emzirme yardımı yapan kurum yazın çıkar .dogumparasi ile aralarından 1km falan fark vardır.enfazla tabi ben ankaraya göre söyledim.
Mervenurns Süt parası o kdsr saçma bir şey ki sağlık ocağından söylediler bana ayda 20 tl süt parası veriyorlar şaka gibi doğum parası ise sigortalı çalışan iseniz diye biliyorum. Doğum Rapor parası diye geçmekte
SayeMom gkg1029 emzirme ödeneği çalışıyorsanız anneye çalışmıyorsanız çalışan babaya ödeniyor. Şartı var alabilmek icin cocugun dogum tarihinden geriye dönük 1 yıl icinde 120 gün priminizin olması gerekiyo ama yardım olarak soruyorsanız 144 hattıyla konusmanız gerekiyo
Ceylin680 gkg1029 Bİz esimle gitmiştik başvuruya sütpatasi 202tl ulucanlar SGK binasına başvurduk sokagin aşağı su doğum yardımı oda 300tl toplam 502 TL oluyor.ben ev hanımıyım bu arada