oztrk14 Mltm07 önce yoktu canım doktorum yeni verdi ilk içtiğimden beri öyle oldu bugün 2.gündü daha kötü oldum dokunmuş olabilir mideme midemden rahatsızım ondan da olabilir bu kadar ağır gelmesi
Ece003 oztrk14 bendede aynı etkiyi yapıyordu sonrasında alıştım kusmalarım geçti aç karnına değil yatarken iç ama içmeden önce süt ürünleri tüketme
Ferda94 Aysegul9371 benim büyük hap içememe sorunum vardı. Bu daha küçük olduğu icin bana iyi geldi. Onun dışında herhangi baska sorun yaşamıyorum ☺️
Cemileorhan41 Yemekten 1 saat sonra içiyorum öyle yazıyor doktorum akşam iç dedi bir sorun yaşamdım aç içtiğin olabilir
2erkekannesiii Önceden sabahları aç karnıma içiyordum kötü etki etti afedersiniz idrarda siyah renk geçen hafta kontrolüm vardı ilaçlarımı yazdırdım bu sefer tok karnına yazıyor üstüne artık kahvaltıdan sonra içecem
mothers_baby2021 Poyrazin_annesi mide bulantısı yapıyorsa kahvaltıdan 2 saat sonra İçin .Benim doktorum o şekilde yazmıştı ve hiçbir bulantı felan yaşamadım
Poyrazin_annesi mothers_baby2021 mıdemı bulandırıyo ama kusmuyrm oyuzden pek önemsemedım solemedm doktra
cigdemkorkmaz Ceylin680 normalde bende hap yutamazdım hamilelikte alıştım ve bu hap kayıyo aşırı kolay yutumu büyüklüğüne bakmayın deneyin
Ceylin680 cigdemkorkmaz Benim gırtlağıma yapışıyor .nefes alamıyorum .bende suya bosaltip iciyorum hamile deilken yuttuğum daha büyük antibiyotik ler vardı.ama şuan bu hapları yutamiyorum
blueberyy00 oztrk14 sabah aç karnına alıyorsanız almayın kahvaltida yumurta süt ve süt ürünleri kullanıyorsanız tetikliyormus yan etkilerini eczacı bana ilacı verirken üzerine öyle yazmış kullandığın öğünde süt ve süt ürünleri yumurta felan kullanmayın diye
blueberyy00 Poyrazin_annesi sabah aç karnına alıyorsanız muhtemelen ondan bulantı yapıyordur sut ve süt ürünleri yumurta vs kullanılmaması gerekiyormuş alindigi öğünde çünkü
H1994 Ferda94 bende gyneferon kullanıyorum ne zmana kadar kullanacağınızı söyledi mi doktorunuz ben hamiliğim başından beri kullanıyorum şuan 34 haftalığım