AnsZey Merhabalar, İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı ve uygun hastane var mı? Muayene ücretleri, doğum tutarı hakkında bilgisi olan annelerim yardımcı olabilir mi?
Handan_65 AnsZey Kaynarca yüzyıl 3 3 bucuk normal dezeryan muayene 150 diye biliyorum Pendik şifa Nihan hanıma gidiyorum muayene 115 Dogum 1 bucuktan baslıyor 4 de kadar saatine göre fiyat değişiyormus
EsengulC AnsZey kartal vera hastanesi muayene 130 doğum normal 2300 sezeryan 3000 isteğe bağlı ve üçüncü seseryan için de ek ücret talep ediliyor. Ayşe uğur hanım var çok ilgli bir doktor
Handan_65 Busraferdi7 Ben acillik olunca yüzyıla gidiyorum Orası cok iyi ya doktorundan memnun olmasam oraya giderdim kadrosu sağlam ben Pendik şifaya gidiyorum Hele doçent doktoru var serpil mi serap mi hatırlayamadım Devlete gittim bir ara dedım kiracıyom nolmus herkes gidiyor gitttiğim gibi pişman oldm nir sürü sey söyledi Olumsuz yok bebeğin düşük riski var 18 haftalık bide yok esi kan toplamış yok down sendromlu Ordan cıkıp ağlayarak tabı yüzyıldaki docende göründüm muayene etti hiçbirseyın yok dedi o kadar dua ettim ki devletteki doktor sallamıstı baya
Busraferdi7 Handan_65 Bende yüzyılda esra Günay’a gidiyorum 25+1 olduk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri o doktordayım çok memnunum☺️