SenaDeniz Merhabalar Arkadaşlar 19 hafta 6 günlüğüm Doktor hanım ayrıntılı ultrason verdi diğer ay sonuçlarıyla birlikte gel dedi siz yaptırdınız mı hangi hastanede yaptırdınız fiyatları neler:)
SayeMom SenaDeniz hastanede yaptırmadım cünkü fiyatlar uçuktu bana yakın olan bir şehirde cok övülen bir doktor buldum kendi muayenehanesinde yapiyordu 325 tl muhteşem memnun kalmıştım 1.1.5 saat ilgilendi cd video resim herşeyini verdi fotolarını telegramdan attı
Vildan-E SenaDeniz bende Zeynep kamilde randevu almaya çalaşıyorum ☺️ Memnun kalan var mı acaba ayrıntılı ultrasondan doktor ilgisinden?
Ozlem2904 SenaDeniz 22 haftalik en ideal haftaymis dr um oyle soylemisti 💁♀️ Ankara A-Life hastanesinde yaptirmistik 600tl. Yalniz ben renkli sekilde gorucez zannetmistim siyah beyaz bakildi o yuzden hayal kirikligina ugradim simdiden size soyluyum ki sizde ayni seyi yasamayin 🙆♀️
RumeysaNur34 Hangi şehirdesin canım ben ist cevizlibağ da prof Dr Ahmet gül de yaptırdık kendi kliniği
EmnChn SenaDeniz kendi doktorum yönlendirdi. Eskişehirdeyim. Yaşadığınız yerde varsa sizde gidebilirsiniz. Tıp fakültesine gidip önce muayene oldum sonra ayrıntılı ultrason yaptıracağımı söyledim. Zaten doktorum evrak hazırlamıştı. Onlarda ayrıntılı ultrasona randevu verdi.
Oznurkk SenaDeniz merhaba bende 19 haftamda yaptırdım fakülte hastanesinde doktorumda orada. Bi 50 TL ödedik onun dışında ödeme yapmadık
RumeysaNur34 Papatya-Kokusu 800 ama prof Dr ve gerçekten ilgiliydi bir kaç arkadaş daha vardı hatta onlarda gitmişti Ahmet beye