Dilara0638 Zumraasel ultrasonlarda zaten 500 gr fazla yada eksik çıkabilir diye her seferinde uyarı geliyor bende doktora sorduğumda bizimki 700 eksik çıktı olabilir küçük bebekti zaten fln dedi
Macerena Acaba kaçıncı haftada yanılma payı oluyor bebek haftasına göre ilerliyor diyorlar doktorlar mesela 30 1800 dedi doğmuş olsa 300 400 gram eksik mi çıkar boşuna mı seviniyoruz ki mesela önde gittiği zaman
SelinYakgul Macerena bence de eğer bu kadar oynama varsa boşa seviniyoruz. Benim 28 haftalık ölçümde 1 hafta önde çıkmıştı kilosu, şimdi erken doğum riskimiz var ,kilosu 1 hafta bile olsa ilerde diye seviniyorduk ama 300 400 gr ne demek 🤦♀️
marbling10 Macerena fazla veya az olabilir. Ultrason görüntünüz varsa +-300 gibi bir ibare vardır zaten
Sinemokcu Zumraasel bisim bi tanidiga 4 bucuk kilo dediler cocuga 3 bucuk kilo cikti sen dusun artik 😂
SelinYakgul MslAknn hatta bana bu çocuk 2 hafta önde gitmeye başlarsa seni sıkarım yemek konusunda dedi 🤦♀️😂
zeynepp1 Zumraasel hayır şimdi şöyle bir klikdr kilosü 3500 kilo civarydı hastnede ise 4500 kiloydu doğdu 3 kilo
MelekkkkKY Zumraasel benim kızımada hep iri bebek dediler 3700-4000 arası doğar diyordu iki ayrı doktor da 3090 gram doğdu normal zaman olarak sayılsada tam 38+0 da doğdu onun da etkisi olabilir belki